PEJA TVRDI DA JE RASTURIO PORODICU! Voditelj dao nikad iskreniju ispovest! Evo šta se dešavalo sa sinom!

Autor:

Zabava

23.06.2024

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ja sam provodio vreme u kafanama, ona sa drugaricama, moj Jovan je imao kućnu pomoćnicu i ženu koja sa njim spava.

PEJA TVRDI DA JE RASTURIO PORODICU! Voditelj dao nikad iskreniju ispovest! Evo šta se dešavalo sa sinom!

Foto: Dragan Kadic, Foto: Nemanja Pančić, Estock

Voditelj Zoran Pejić bio je gost jedne televizijske emisije gde je, između ostalog, govorio o svom braku sa pevačicom Zlatom Petrović, sa kojom se razišao u prijateljskim odnosima, međutim sad je otkrio nepoznate detalje iz njihovog porodičnog doma, koji je u to vreme bio narušen jer je oboje ponela slava i novac, dok je u svemu tome ispaštao njihov sin Jovan, koji je bio zapostavljen od strane roditelja i koji je vreme provodio sa kućnom pomoćnicom. 

Foto: printscreen/RED TV

Zoran Pejić Peja

 

 


- Mi smo tog trenutka bili najlepši bračni par, bili smo jako uspešni. Narod nas je prihvatio i zavoleo, i nju i mene, išli smo na turneje. Mi smo se izgubili u toj slavi, Zlata i ja nismo loši ljudi, ali smo se izgubili u slavi, u tom novcu, zapostavili smo porodicu. Ja sam provodio vreme u kafanama, ona sa drugaricama, moj Jovan je imao kućnu pomoćnicu i ženu koja sa njim spava. Mi smo sve bili, samo nismo bili muž i žena, samo onda kada dođemo kući. Mi smo to sami upropastili, a pošto smo svesni da smo upropastili, hajde da onda budemo ljudi - rekao je Peja, koji je priznao da je sa drugom ženom pokušao drugačije da živi u odnosu kao sa Zlatom, ali da se ni to nije pokazalo kao dobro:

Foto: instagram.com/printscreen

Jovan Pejić

 


- Kod Zlate se desilo to da nas je slava poremetila, a ovde je bilo da smo 24 sata zajedno bili i da je nestala ljubav. Kada je nestala ljubav, popili smo kafu i to je to. Rastali se kao dva velika druga i prijatelja uz divne prijateljske rečenice. Ja se sa bivšima ne mirim, stara poslovica kaže: "Kolač kad se slomi, ne može više da se zalepi i da bude stari" - priznaje Peja. 

Foto: E/stock, ST/N. Mutić

Jovan Pejić i Zlata Petrović

 

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading