OŽENJEN JE, NE DIRAJ GA! Sandru Afriku NAPALI nakon objave posvećene KOŠARKAŠU Partizana! (FOTO)

Autor:

Zabava

23.06.2024

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica izazvala veliku pometnju na društvenoj mreži Iks!

OŽENJEN JE, NE DIRAJ GA! Sandru Afriku NAPALI nakon objave posvećene KOŠARKAŠU Partizana! (FOTO)

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić

Košarkaš Ife Lundberg, danski reprezentativac, potpisao je ugovor sa KK Partizan na dve godine. Košarkaš je istakao da jedva čeka da se priključi ovom timu, a krenuo je da objavljuje i neke poruke na sprskom jeziku, od kojih je jedna privukla pažnju pevačice Sandre Afrike. Naime, on je okačio njenu pesmu "Devojka tvog druga", za koji mnogi smatraju da je njen najveći hit u karijeri.

 

 

Afrika je ovo prokomentarisala na društvenoj mreži Iks (Tviter). Ona je objavila Lundbergovu fotografiju i printskrin jednog njegovog storija sa Instagrama na kom se vidi da je objavio njenu pesmu, a uz ovo je napisala: "Zanima me ko mu je prvi pustio moju pesmu?".

Usledilo je pregršt komentara, a mnogi su "napali" Sandru da ne dira košarkaša, jer je oženjen. „Ima čovek ženu i dete, nemoj slučajno da ti je palo na pamet“, „Oženjen je, ima dete, molim te, ne diraj ga“, „Samo beži dalje od njega“, „Nemoj ni da si pomislila“, „Sandrice, odstupi“, samo su neki od komentara.

Republika

Foto: youtube.com/AmiG Show

Sandra Afrika

Podsćeanja radi, Afrika je i ranije bila sa sportistima. Njena velika ljubav je bio fudbaler Vladimir Volkov, a povezivali su je sa košarkašem Nikolom Milutinovim, kao i fudbalerom Lukom Jovićem, a ona je te navode uvek demantovala.

Inače, pevačica je nedavno izjavila da ima dokaze da su joj kolege sabotirale nastupe.

- Imam snimljen dokaz za to. Na početku karijere bilo je mnogo prepreka. Kolege su me često sabotirale, gubila sam nastupe zbog njih. Ali nisam se predala, nastavila sam da radim i borim se za svoje mesto na estradi - rekla je pevačica na "Kurir TV" nedavno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading