SPAJAJU GA SA EDITOM, A ON IMA DRUGU! Sergej Pajić uhvaćen sa NOVOM DEVOJKOM?! (PAPARACO)

Autor:

Zabava

24.06.2024

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snimak zgodnog muzičara obišao društvene mreže!

SPAJAJU GA SA EDITOM, A ON IMA DRUGU! Sergej Pajić uhvaćen sa NOVOM DEVOJKOM?! (PAPARACO)

Foto: Instagram.com

Mladi i atraktivni pevač Sergej Pajić ponovo je u žiži interesovanja domaće javnosti zbog dueta koji je izbacio sa Editom Aradinović. Njihova pesma "Rio Rio" se vrlo brzo našla u vrhu trending liste na platformi Jutjub, a mnogi su počeli da ih spajaju, kako su pre izbacivanja spota kačili prisne klipove.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sergej Pajic (@sergejpajic)

Međutim, na društvenoj mreži TikTok pojavio se paparaco snimak iz jednog poznatog prestoničkog tržnog centra, na kom se vidi da je Sergej prisan sa drugom devojkom. U pitanju je jedna poznata influenserka, a na snimku Pajić šeta sa njom. U jednom trenutku joj je stavio ruku oko struka, zbog čega su svi pomislili da mu je ovo nova ljubav.

Inače, Sergej je nedavno gostovao u našoj emisiji "Lično sa", koju vodi voditelj Predrag Radosavljević, gde je otvorio dušu o ljubavnom životu.

- Poslednji put sam plakao kada sam napisao jednu lepu, ljubavnu pesmu. baladu. Nju sam posvetio svojoj majci, tako da sam zbog majke poslednji put plakao. Što se tiče slomljenog srca, osoba sam koja se često zaljubi, tako da se to dosta puta desilo, ali dobro, ja sam kriv za to. Kajem se zbog jedne tetovaže, ne smem da kažem koje, ali siguran sam da ljudi već znaju. Nakon raskida se dosta povučem u sebe. Ne smatram to greškom, ali u tom periodu onda ne radim na muzici i to me ubija - rekao je tada Sergej, pa dodao:

- Moj idealan tip devojke je smeđa kosa i smeđe oči. Ne znam kojoj bivšoj bih se vratio, morao bih da razmislim i sledeći put dam odgovor na to pitanje. Istina je da mi je prva ozbiljna veza bila sa Unom. Video sam da se piše u medijima da smo se pomirlili, ali... Ma, sutra ćemo - našalio se mladi pevač.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Sergej Pajić u emisiji "Lično sa"

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading