OVO JE ISTINA O ODNOSU ANE I RASTE! Reper otkrio šta se dešava i sa njihovom ćerkom Tarom!

Autor:

Zabava

26.06.2024

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reper Stefan Đurić Rasta progovorio o Ani Nikolić nakon što je ušla u vezu sa kompozitorom Goranom Ratkovićem Raletom

OVO JE ISTINA O ODNOSU ANE I RASTE! Reper otkrio šta se dešava i sa njihovom ćerkom Tarom!

Foto: printscreen/K1 Televizija, ST/Vladimir Lukić, RTV Pink Official/Printscreen

Ana Nikolić i kompozitor Goran Ratković Rale već izvesno vreme uživaju u romansi, a sada je njen nekadašnji suprug Stefan Đurić Rasta dao komentar na konto iste. Reper, koji s pevačicom ima ćerku Taru, po ovom pitanju imao je jasan stav.

- Super. Sviramo stalno gitaru zajedno (smeh). Čoveka zaista cenim kao autora, ali nismo još uvek ni sarađivali niti bilo šta. Tako da ne bih da pričam nešto o nekome koga ne znam - izjavio je on pred novinarima.

Foto: ST/Dragan Kadić, Printscreen TV GRAND, TV PINK PRINTSCREEN

 

Nije mogao, a da ne pomene ćerku Taru, koju je dobio s pevačicom Anom Nikolić, te otkrio kako provode vreme, ali i da li joj pušta svoje pesme.

- Strava je sada, mi volimo lepo vreme, da smo napolju, na bazenu, moru, svuda. Sad smo i kod nas kući otvorili sezonu kupanja, a devojka i ćerka se slažu super - kaže reper i dodaje:

- Hteo ja to ili ne, ona je negde čula i majka joj je kući puštala, tako da sigurno je čula. Ona i nema neki afinitet prema našoj muzici, da voli više moje ili majčine pesme, ona je u nekom svom svetu i interesuju je druge stvari - rekao je reper za 24sedam.rs

Foto: ATAImages

 

Reper Stefan Đurić Rasta nastupiće na predstojećem Belgrejd mjuzik viku, čemu se izuzetno raduje, pa je čak najavio i da je spremio sve da ovog puta njegov scenski nastup bude potpuno drugačiji.
Kako kaže, raduje se i da vidi kolege jer nema često priliku da ih sluša, a priznaje i da kod njega nema ljubomore ni sujete.

- Kod mene nema ljubomore, ja sam izvođač i autor, imam izdavačku kuću, bavim se biznisom i meni odgovara da budu svi uspešni - ja pravim pesme za Teodoru Džehverović, Breskvicu i odgovara mi da svi oni što više rade. Radujem se svima njima da ih vidim jer nemamo priliku često za to zato što svi mnogo radimo - kaže Rasta.

On se osvrnuo i na to što je mnogo njegovih kolega objavilo albume, te istakao da pregledi na Jutjubu više nisu relevantni, a i ne donose zaradu.

- Pregledi na Jutjubu odavno nisu bitni ljudima kojima je bitno da zarađuju novac. Oni uplate reklamu tu i klikće se i gledaju u Indiji ili Pakistanu, ali tu love nema. To se prebacilo na druge striming platforme, meni je bitno šta se dešava na Spotifaju, Dizeru jer to mi plaća luksuzan život. Jutjub je postao mizerija kad je u pitanju plaćanje. Greše neki koji jure Jutjub gledanost - kaže Rasta.

Reper se osvrnuo i na nedavnu operaciju koju je imao, te priznao da to nije bilo ništa strašno koliko je izgledalo.

- Koliko sam u životu imao teških situacija, ta operacija mi je bila limunada. Otišao sam na pregled, rečeno mi je da moram odmah da ostanem na operaciji, tražio sam drugo mišljenje, koje je potvrdilo ono što mi je rečeno već, i bukvalno sam sutradan operisan. Sve je prošlo kako treba, ne gledam na te stvari kao na nešto loše. Mnogo je težih bolesti nego ta moja diskus hernija - zaključio je on. 

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading