PRE PEVAČA LJUBILA NBA ZVEZDU! Ovaj slavni košarkaš je bivši dečko supruge Nikole Rokvića! (FOTO)

Autor:

Zabava

25.06.2024

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepa Bojana ga je upoznala kad je igrao na Evropskom prvenstvu u Beogradu i Novom Sadu!

PRE PEVAČA LJUBILA NBA ZVEZDU! Ovaj slavni košarkaš je bivši dečko supruge Nikole Rokvića! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Emotivni život poznate manekenke Bojane Barović oduvek je bio predmet interesovanja javnosti. Kada je stupila u vezu sa pevačem Nikolom Rokvićem, njihov odnos je postao još intrigantniji, a javnost ih je zavolela kroz humanitarnu akciju koju su sproveli za pomoć deci oboleloj od karcinoma.

Ljubav sa NBA košarkašem Pau Gasolom

Pre nego što je započela vezu sa Nikolom Rokvićem, Bojana je bila u ljubavi sa poznatim NBA košarkašem Pau Gasolom. Njihova veza trajala je dve godine, a par se upoznao kada je Pau igrao za Španiju na Evropskom prvenstvu u Beogradu i Novom Sadu. Nakon raskida, mediji su pisali o tome da je Gasol teško preboleo lepu Srpkinju i pokušavao je da se pomire. Međutim, kada je saznao da je Bojana započela vezu sa srpskim folk pevačem Nikolom Rokvićem, odlučio je da krene svojim putem.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Pau Gasol

Život nakon raskida sa Gasolom

Nakon raskida sa Gasolom, Bojana je odlučila da iskoristi svoje vreme u Los Anđelesu i započela je glumačku karijeru. Dve godine nakon raskida, postala je učesnica rijaliti programa na Filipinima, gde je upoznala Nikolu Rokvića, sa kojim je kasnije započela vezu i ušla u brak.

Novi početak sa Nikolom Rokvićem

Bojana Barović i Nikola Rokvić su postali jedan od najskladnijih parova na domaćoj javnoj sceni. Njihova ljubavna priča počela je na Filipinima, a kasnije su se venčali i postali roditelji. Pored svoje uspešne karijere, par je poznat i po svojoj humanitarnoj aktivnosti i podršci deci oboleloj od karcinoma.

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Bojana i Nikola sa decom

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading