NAŠ PEVAČ OPKOLJEN ZMIJAMA! Snimak LEDI KRV U ŽILAMA: Kobra se KOPRCA, a jedna mu gmiže oko VRATA! Strava i užas (VIDEO)

Autor:

Zabava

25.06.2024

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Društvene mreže se usijale!

NAŠ PEVAČ OPKOLJEN ZMIJAMA! Snimak LEDI KRV U ŽILAMA: Kobra se KOPRCA, a jedna mu gmiže oko VRATA! Strava i užas (VIDEO)

Foto: printscreen/instagram.com

Producent, kompozitor i muzički direktor "Grand" produkcije Aleksandar Milić Mili trenutno boravi u Maroku, a nedavno je izazvao šok i nevericu objavivši snimak na kome se vidi kako stavlja zmiju oko svog vrata. Ovaj potez je izazvao brojne reakcije javnosti, a komentari ispod videa na njegovom Instagram nalogu bili su raznovrsni.

Milić je poznat po svojoj ljubavi prema avanturama i luksuznim putovanjima. Na društvenim mrežama redovno deli svoje avanture sa različitih destinacija širom sveta. Ovog puta, odlučio je da pokaže svoj avanturistički duh i istraži egzotičnu atmosferu Maroka.

Tokom šetnje gradom u Maroku, Mili je naišao na zmiju koju nije mogao da odoli da ne zagrli. Snimak na kome se vidi kako zmiju stavlja oko svog vrata izazvao je buru reakcija. Mnogi su iskazali šok i nevericu, dok su drugi izrazili divljenje za hrabrost koju je Mili pokazao.

Inače, to nije bilo sve, jer se na spornom snimku može videti i crna kobra, koja se neprestano koprcala i uvijala ispred popularnog kompozitora, koji je inače nije skidao osmeh sa lica.

Republika

Foto: printscreen/instagram.com

Aleksandar Milić Mili sa zmijama

"Ju, da li je ovaj čovek normalan", "Čačkaš mečku", "Ja ovo nikad ne bih smeo da uradim", "Svala čast, čoveče, imaš herca, nema šta", "Zamislite da ga je ćapila, Bože sačuvaj", "Neki imaju hrabrosti da se igraju sa životom", "Ovo uopšte nije naivno, ljudi", bili su samo neki od komentara ispod videa u kojem Mili mazi pravo zmijsko telo ove opasne životinje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading