ĐANIJEVI SINOVI U MINHENU NAPRAVILI HAOS: Fotografije sa lica mesta, folkerovi naslednici BODRE Srbiju svim silama!

Autor:

Zabava

25.06.2024

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radiša Trajković Đani sa porodicom u Minhenu!

ĐANIJEVI SINOVI U MINHENU NAPRAVILI HAOS: Fotografije sa lica mesta, folkerovi naslednici BODRE Srbiju svim silama!

Foto: Instagram.com

Večeras, 25. juna, porodica Trajković marljivo se pripremala za odlučujući meč između reprezentacija Srbije i Danske. Radiša Đani Trajković je na svom Instagram profilu podelio fotografiju svojih sinova, Marka i Miloša, koji su sa oduševljenjem iskazivali svoju radost pred odlazak na fudbalsku utakmicu.

Porodica Trajković je ceo dan provela uživajući u gradu Minhenu pre nego što su se uputili ka Alijanc areni, gde su zauzeli svoja mesta da bi podržali naše Orlove.


Podsetimo se, hit snimak folka Đanija iz Alijanc Arene postao je viralan nakon što je jedan od navijača usnimio emotivni trenutak u kojem je Đani doslovno bio preplavljen emocijama. U poslednjim trenucima meča između Srbije i Slovenije, kada je Jović postigao gol, Đani nije mogao da suzdrži svoje emocije i bio je viđen kako plače "kao dete". Ovaj iskreni izraz emocija izazvao je veliku pažnju na društvenim mrežama i pokrenuo lavinu reakcija širom regiona.

Fudbalska reprezentacija Srbije je 20. juna uspela da izjednači protiv Slovenije u poslednjim trenucima meča, što je izazvalo veliko oduševljenje među navijačima. Porodica Trajković nije krila svoju podršku ekipi, a njihova posvećenost i emocije koje su iskazali predstavljaju samo deo šire slike strasti i podrške koju Orlovi uživaju širom zemlje i van njenih granica.

Dok se publika širom sveta uzbudila pred meč reprezentacija Srbije i Danske, porodica Trajković je bila među mnogobrojnim poznatim ličnostima koje su došle da podrže naše momke. Njihova ljubav prema fudbalu i iskrena podrška Orlovima predstavljaju inspiraciju za mnoge navijače, dok njihova prisutnost na stadionu dodatno doprinosi atmosferi i energiji koja obuzima fudbalske utakmice.

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading