"HRVATI NE PRIZNAJU DA SU MI UBILI OCA!" Ognjen Amidžić je zbog ovoga besan na komšije! Ovako je tada pričao o tragediji koja ga je zadesila (FOTO)

Autor:

Zabava

26.06.2024

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U jedan sat posle ponoći policajci su zakucali na naša vrata. Dobili su zadatak od nadređenih da nam jave loše vesti. Saopštili su baš meni... Imao sam samo 16 godina i morao sam da kažem majci i sestri da je tata ubijen, rekao je voditelj svojevremeno.

"HRVATI NE PRIZNAJU DA SU MI UBILI OCA!" Ognjen Amidžić je zbog ovoga besan na komšije! Ovako je tada pričao o tragediji koja ga je zadesila (FOTO)

Foto: printscreen/blic tv, Shutterstock

Voditelj Pink televizije Ognjen Amidžić pričao je nedavno da je ostao bez oca kao vrlo mlad, te je ispričao da su ga Hrvati ubili kada je bio na novinarskom zadatku. 

Njegov otac, novinar Zoran Amidžić, ubijen je 9. oktobra 1991. godine na Baniji u Hrvatskoj. Tog dana živote su izgubile i njegove kolege Bora Petrović, Dejan Milićević i Sreten Ilić. Na njihov automobil ustaše su ispalile više od 300 metaka... Ognjen kaže da nikad neće zaboraviti noć kada je saznao da mu je otac ubijen i kad je to morao da saopšti majci Snežani i sestri Maji.

Foto: TV Pink/printscreen

Ognjen Amidžić

 

- U jedan sat posle ponoći policajci su zakucali na naša vrata. Dobili su zadatak od nadređenih da nam jave loše vesti. Saopštili su baš meni... Imao sam samo 16 godina i morao sam da kažem majci i sestri da je tata ubijen - priča Amidžić i nastavlja:

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Ognjen Amidžić

 

- Nedostaje mi tata i znam da bi moj život bio potpuno drugačiji da se to nije desilo. Bio sam tinejdžer kad sam ga izgubio. Mnogo toga je palo na moja leđa, trudio sam se da majci pomažem koliko sam mogao. Maksimalno se žrtvovala za sestru i mene i zato ću prema njoj imati večnu zahvalnost. Teško je bilo u tim vremenima izvesti decu na pravi put... Uprkos svemu, nikad nije bilo perioda da nemamo šta da jedemo. Majka je, hvala bogu, radila u dobroj firmi i uspela je da nam obezbedi koliko-toliko normalan život. Trudila se da nam bude i otac i majka.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading