CECA RAŽNATOVIĆ OVDE UŽIVA SA ĆERKOM I ZETOM! Evo gde su se fotografisali, osmeh od uva do uva!

Autor:

Zabava

26.06.2024

15:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ceca se pre odlaska u Nemačku prisetila vremena kada vodila fudbalski klub "Obilić".

CECA RAŽNATOVIĆ OVDE UŽIVA SA ĆERKOM I ZETOM! Evo gde su se fotografisali, osmeh od uva do uva!

Foto: Instagram printsceen

Naša reprezentacija zaigrala je na EP posle 24 godine, ali nažalost, nakon tri odigrane utakmice, momci se vraćaju kući. Sinoć su naši fudbaleri završili svoje učešće na ovogodišnjem Evropskom prvenstvu nakon što je rezultat u meču protiv Danske bio 0:0.

Svetlana Ražnatović Ceca je pre nekoliko dana doputovala u Minhen kako bi sa tribina bodrila Orlove, ali i svog zeta Nemanju Gudelja. Nakon što je prvenstvo završeno, Anastasija i Ceca su rešile da provedu slobodno vreme u Nemačkoj šetajući gradom sa Nemanjom, što je rezultiralo zajedničkom slikom koju je folk diva podelila na svom Instagramu.

Foto: ATA Images

Ceca i Anastasija Ražnatović

 

Ceca se pre odlaska u Nemačku, u intervjuu za "Blic" prisetila vremena kada vodila fudbalski klub "Obilić" i izjavila:

- Imam i nekog pređašnjeg iskustva, razumem se u fudbal, vodila sam i fudbalski klub. Te stvari se nikad ne zaborave, fudbal je najveća zaraza koja postoji - rekla je Folkerka. 
 

Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj svoje porodično gnezdo grade u Španiji, tačnije u Sevilji.

Foto: Instagram

Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj

 

Luksuzna vila sa bazenom prelep je porodični dom, u kome bračni par uživa, baš kao i ostatak Nemanjine porodice. Na "Capology" sajtu prikazan je tačan iznos koji Nemanja zarađuje - na njegov račun svake nedelje legne 78.846 evra, što bi značilo da Nemanja na godišnjem nivou zaradi skoro četiri miliona evra.

Gudelj je prošao kompletnu fudbalsku akademiju NAC Breda, a od 2009. je igrao za tim Brede ispod 19 godina, i to u drugoj diviziji holandskog fudbala. Sledeće sezone prešao je u prvi tim. Sezona 2012 / 2013. bila je sezona Nemanjine potpune afirmacije. Odlukom da napusti Ajaks i nastavi fudbalsku karijeru u Kini napravio je zaokret i od tog momenta niže sve veće uspehe. Trenutno dominira igrom u španskoj Sevilji, a nastupa i za našu seniorsku reprezentaciju.


Iako naša reprezentacija nije uspela da se plasira u drugi krug takmičenja na Evropskom prvenstvu, podrška koju su fudbaleri imali sa tribina bila je izražena, a porodica Gudelj, uključujući i Cecu i Anastasiju, bila je tu da pruži svoju podršku. Dok se momci sada vraćaju kući, ostaje da se vidi kako će se dalje odvijati karijere naših fudbalera i kakvi ih izazovi očekuju u narednom periodu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading