JOVANA JEREMIĆ UHVAĆENA NA DELU! Isplivao DOKAZ protiv voditeljke Pinka, evo šta radi dok je KAMERE ne snimaju (FOTO)

Autor:

Zabava

27.06.2024

18:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovako provodi pauze na snimanju emisije!

JOVANA JEREMIĆ UHVAĆENA NA DELU! Isplivao DOKAZ protiv voditeljke Pinka, evo šta radi dok je KAMERE ne snimaju (FOTO)

Foto: Pink

Jovana Jeremić, poznata voditeljka, nedavno je otkrila zanimljive detalje sa snimanja emisije "Amidži šou" u kojoj će gostovati. Ona je najavila da će emisija biti više nego zanimljiva, jer je otkrila da je zajedno sa drugim gostima bila deo takmičenja. Međutim, ono što je izazvalo najviše pažnje jeste Jovanina objava u kojoj je otkrila šta radi tokom pauze od snimanja.

Naime, Jeremićeva je iznenadila mnoge kada je otkrila da tokom pauze od snimanja koristi vreme da kontaktira svog izabranika, Dragana Stankovića. Njena otvorenost o privatnim trenucima izazvala je interesovanje javnosti, posebno zbog toga što je istakla da je kontakt sa voljenom osobom prioritet, čak i tokom profesionalnih obaveza.

- U pauzi od snimanja zovem moju ljubav - napisala je voditeljka Pinka aludirajući na to da je kontaktirala svog izabranika, uspešnog biznismena, uz pesmu "Ljubav" koju peva pecačica Katarina Živković.

Republika

Foto: instagram.com/jeremicjovana

Jovana Jeremić se oglasila tokom pauze na snimanju emisije

Pored otkrivanja detalja sa snimanja, Jovana Jeremić je nedavno progovorila o odnosima u svojoj porodici, što je izazvalo veliku pažnju javnosti. Voditeljka je priznala da joj je majka često na blok listi, što je iznenadilo mnoge, a otkrila je i da je njen izabranik, Dragan, prisiljen da komunicira kako sa njom, tako i sa njenim ocem.

- Prvi put u životu je ona srećna, obožavaju Dragana. Moja mama je često na blok listi, takvi su nam karakteri, onda oni komuniciraju sa Draganom. Ja sam ponosna na svoje roditelje, oni su gospoda - iskrena je bila Jovana u emisiji "Premijera - Vikend specijal".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading