ANA KORAĆ PODELILA NAJRADOSNIJE VESTI: Čestike stižu sa svih strana, evo gde se nalazi sa mužem i sinom (FOTO)

Autor:

Zabava

27.06.2024

19:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dirljiva poruka rastopila sva srca!

ANA KORAĆ PODELILA NAJRADOSNIJE VESTI: Čestike stižu sa svih strana, evo gde se nalazi sa mužem i sinom (FOTO)

Foto: instagram.com/ana_korac

Ana Korać trenutno se nalazi na odmoru u Grčkoj sa svojim misterioznim suprugom i sinom Mateom. Na društvenim mrežama Ana redovno deli detalje sa ovog putovanja, a nedavno je objavila niz fotografija iz bazena, na kojima pozira nasmejano sa svojom porodicom, očigledno uživajući u porodičnom vremenu provedenom zajedno.

- Na mome nebu ljubav je boja - napisala je Ana kratko u opisuje svoje fotografije na svom Instagram profilu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Korać 🥰 (@ana_korac)

Iako je Ana dugo krila identitet svog partnera, u poslednje vreme je počela da deli zajedničke fotografije sa njim. Ipak, on i dalje ostaje misteriozna figura za javnost, budući da Ana pažljivo skriva njegovo lice na fotografijama emotikonom srca. Njeni pratioci su oduševljeni ovim retkim uvidom u Anin privatni život, te se komentari ispod fotografija nižu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Korać 🥰 (@ana_korac)

Podsećanja radi, Ana Korać je nedavno opisala kako je njen život posvećen sinu, te kako uživa u svakom trenutku u ulozi majke.

- Moje srce, duša, kompletno biće je posvećeno sinu, koji je centar mog sveta. A bebac je predobar, mio, sladak i malen. Upoznajemo se polako, obožavamo i slušamo, i ja njega i on mene. Što se nespavanja tiče, to su one slatke muke o kojima je i meni moja majka govorila. Sad je potpuno razumem. Hvala bogu, sin je poslušan, spava lepo i obaveze oko bebe, bilo danju ili noću, ne padaju mi teško. Čim se probudi, odmah reagujem i brzo ga uspavam. Prilagodili smo se, pa i ja spavam kad spava i beba. U međuvremenu završavam i ostale obaveze, ali beba mi je prioritet - izjavila je Ana za Republiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Agent

28.06.2024 07:54

Ako lepo uporedimo fotografije Sorajinog i Aninog sina, dvoje lepe malešane kao da su blizanci, toliko mnogo liče jedno na drugo.