ŠOK! Nikolija Jovanović PRVI PUT objavila fotografije ĆERKI, zavirite u PORODIČAN ŽIVOT sa Reljom!

Autor:

Zabava

28.06.2024

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikolija Jovanović prvi put objavila fotografije sa ćerkama!

ŠOK! Nikolija Jovanović PRVI PUT objavila fotografije ĆERKI, zavirite u PORODIČAN ŽIVOT sa Reljom!

Foto: ST/Dragan Kadić

Poznata pevačica Nikolija Jovanović nedavno je iznenadila svoje pratioce na Instagramu objavivši retke i emotivne trenutke iz svog porodičnog života. Ova javna ličnost, koja je do sada retko delila privatne detalje sa svojim fanovima, odlučila je da pokaže svoju emotivnu stranu i otkrije delić svog skladnog porodičnog života sa suprugom Reljom Popovićem i njihovim ćerkama.

Javnost je bila iznenađena kada su prvi put ugledali fotografije Nikolije sa njenim naslednicama i suprugom. Ova pevačica i njen suprug su do sada vešto čuvali privatnost svoje porodice, te su ove fotografije izazvale veliku pažnju medija i fanova.

 

 


Na fotografijama se moglo videti Nikoliju, Relju i njihove ćerkice kako uživaju u porodičnim trenucima, a ova iskrena slika njihovog života izazvala je lavinu pozitivnih komentara i pohvala od strane fanova.

Nikolija je pokazala svoju nežnu i brižnu stranu, otkrivajući kako uživa u ulozi majke i posvećenoj supruzi. Fotografije su otkrile da ova popularna pevačica, pored svoje uspešne karijere, pronalazi najveću sreću u porodičnim trenucima sa svojim voljenima.

 

 

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Nikolija Jovanović i Relja Popović

 


Ova objava na Instagramu je pokazala da Nikolija i Relja vode skladan porodičan život, te da su posvećeni roditelji koji uživaju u svakom trenutku provedenom sa svojim ćerkama. Ovaj uvid u njihov privatni život oduševio je mnoge, koji su iskreno uživali u ovim iskrenim i toplim trenucima porodične sreće.

Nikolijina hrabrost da podeli ove intimne trenutke sa svojim pratiocima pokazala je novu, emotivnu stranu ove popularne pevačice i sigurno će ostaviti dubok utisak na sve one koji je prate na društvenim mrežama.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading