AMERIČKI REPER OGRNUO SRPSKU ZASTAVU, pa izveo našeg najpoznatijeg tiktokera na binu - nastao HAOS u Kragujevcu! (VIDEO)

Autor:

Zabava

29.06.2024

12:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čuveni Lil Pamp oduševio publiku na Arsenal festu!

AMERIČKI REPER OGRNUO SRPSKU ZASTAVU, pa izveo našeg najpoznatijeg tiktokera na binu - nastao HAOS u Kragujevcu! (VIDEO)

Foto: TikTok.com

Gazi Garsija, poznatiji kao Lil Pamp, čuveni američki reper, nastupao je sinoć na Arsenal festu u Kragujevcu, gde je privukao mnogo pažnje. Reper je u jednom trenutku dobio zastavu Srbiju, koju je ogrnuo i prebacio preko glave, a publika je skandirala dok je izvodio svoje hitove.

Ali, tu nije bio kraj. U jednom trenutku je na scenu izveo i Luku Obradovića, koji je poznatiji kao Luka Silni. Luka je trenutno naš najpoznatiji influenser i tiktoker, a i on je na sceni bio ogrnut srpskom zastavom. Lil Pamp mu je u jednom trenutku predao mikrofon, ali se Luka nije baš najsjajnije snašao.

@lukasilni4 PITAO ME FAN ZA SLIKU @Lil Pump ♬ original sound - Luka Silni

Inače, na ovom festivalu je prve večeri sa svojim bendom "Dogstar" nastupao i slavni glumac Kijanu Rivs. Kijanu je sa osmehom pozdravio usplahiranu publiku koja je skandirala njegovo ime, a svirajući bas gitaru sa zatvorenim očima, nonšalantno je uživao u svom svetu, prepuštajući se muzici. Bend "Dogstar" obnovio je aktivnost posle pauze duge dve decenije, objavivši treći album za svoju nezavisnu izdavačku kuću.

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Kijanu Rivs na Arsenal festu

Inače, povodom povratka benda "Dogstar" na scenu, Kijanu je istakao da mu je obnavljanje rada grupe bilo u mislima već duže vreme i da mu je nedostajalo zajedničko stvaranje pesama i koncerti. Fanovi su se takođe gurali kako bi prvi kupili njegov strip BRZRKR nadajući se da će dobiti njegov potpis.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading