LUNA PRIZNALA ANABELI ISTINU O ĆERKI: Sve vreme su krili od javnosti, pevačica otvorila dušu i sve otkrila!

Autor:

Zabava

29.06.2024

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anabela Atijas nije mogla da dođe sebi!

LUNA PRIZNALA ANABELI ISTINU O ĆERKI: Sve vreme su krili od javnosti, pevačica otvorila dušu i sve otkrila!

Foto: printscreen/RTV Pink

Pevačica Anabela Atijas imala je jedan od najturbulentnijih razvoda na estradi sa Gagijem Đoganijem, sa kojim je bila 14 godina u braku, a za naš list je otvorila dušu o porodici i osvrnula se na učešće u rijalitiju koje je poljuljalo odnos svih članova.

"Greh je razdvojiti majku i dete, i navijati za to da se desi. Kako niko ne pita šta dete želi? Majka i dete treba da imaju najveće pravo jedno na drugo. Bože oprosti, ali otac može biti svako, dešava se da decu odgoje oni koji nisu biološki očevi, ali majka je nešto posebno", rekla je i dodala:

Foto: youtube.com/Sikter Tube Printscreen

Luna Đogani i Anabela Atijas

 

"Nikada svojoj deci nisam branila da budu sa svojim ocem, ma kakav on bio. Može on meni da uradi šta hoće, ali on je i dalje njihov otac, one ga vole kakav god da je i treba same da nauče o svom tati i odluče da li će sa njim biti u dobrim odnosima ili ne, a ne da im ja namećem. To je najzdravija moguća odluka koju majka može da donese za dete, isto tako i otac."

Anabela iskreno kaže da je pravila greške u odgajanju dece.

"Sigurno da postoji nešto što sebi zameram u roditeljstvu, kako bismo i napredovali u životu da ne doživimo neuspeh. Ne znam da li postoji osoba koja sve savršeno radi. Najvažnije je da se radi po osećaju i da taj osećaj nije zlonameran. Deca ne vide širu sliku kada ih opominješ da se obuku toplije jer je napolju hladno. Svaki bol dođe na naplatu. Kada te majka savetuje, ne želi ti loše... Neke stvari možemo da preduhitrimo i da shvatimo da nam neko želi dobro", objasnila je pevačica, te se nadovezala:

Foto: Blic TV printscreen

Anabela Atijas

 

"Nikada nisam bila stroga majka. Uvek sam na najljubavniji mogući način govorila što mislim da nešto nije dobro. Nekada čovek treba da pusti decu da osete na svojoj koži šta znači uspon, a šta pad. Naučila sam i to."

"Luna mi govori da je Mija skroz drugačija kada sam ja tu, ali nije me briga. Šta znači razmaženo dete, ono koje je bilo previše voljeno? Ko je od previše ljubavi pravio gluposti ili postao loša osoba? Pustite vi bake da razmazimo našu decu, a roditelji će da se bave odgojem. To mi je najlepša uloga i u svakom trenutku uživam. Ne volim samo kada su bolesne, tada me srce boli jer su male i nezaštićene. Ne treba nijedno dete da prolazi kroz bol", istakla je pevačica za Blic i dodala:

"Luna usvaja dosta toga od mene, kao što sam i ja od svoje mame. Tipovi smo koji stalno rade na sebi. Nema razloga da se predaš. Obe volimo da budemo dobro."

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading