ŠOK IZDANJE PEVAČICE NA MUSIC WEEK-u: Zera se pojavila u KOSTIMU za kojim su se svi okretali, OVAKO će se pojaviti na nastupu! (VIDEO)

Autor: O.B./P.R.

Zabava

29.06.2024

20:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Zera rešila je da sve oduševi svojim pojavljivanjem!

ŠOK IZDANJE PEVAČICE NA MUSIC WEEK-u: Zera se pojavila u KOSTIMU za kojim su se svi okretali, OVAKO će se pojaviti na nastupu! (VIDEO)

Foto: ST/Dragan Kadić

Zera

Večeras je drugo veče ,,Music Week" festivala u Beogradu, a glavna atrakcija večeri definitivno je bila pojava pevačice Zere u vrlo neobičnom kostimu. Kostim je izazvao dosta pažnje i komentara, mnoge je podsetio na tradicionalnu nošnju nekog plemena, ali je svakako bio u skladu sa njenim ekstravagantnim stilom.

Zera je poznata po svojoj hrabrosti u izražavanju i eksperimentisanju sa svojim izgledom, kao i muzičkim stilom. Njena pojava večeras je definitivno potvrdila da je pevačica koja ne poznaje granice i koja je spremna da iznenadi svoju publiku.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika (@republika.rs)

 


S obzirom na nesvakidašnji kostim i njenu reputaciju, očekivanja od večerašnjeg nastupa su bila veoma visoka. Mnogi fanovi su došli da vide Zeru uživo i da dožive njen energičan nastup. Atmosfera je već bila na vrhuncu dok su se posetioci okupljali oko bine, spremni da dožive muzičko putovanje koje samo Zera može da pruži.

 


Zerina karijera nije samo o muzici, već i o njenom jedinstvenom modnom izrazu. Njena hrabrost da nosi nekonvencionalnu odeću je inspiracija mnogima koji prate njen rad. Večerašnji kostim je samo još jedan u nizu koji je potvrdio njen status ikone stila i muzičkog izraza.

Uzbuđenje je raslo dok se Zera pripremala za svoj nastup, a publika je jedva čekala da čuje njen glas i doživi nezaboravnu atmosferu koju ona može da stvori. Njena pojava večeras je definitivno obećavala jedno veoma uzbudljivo veče na ,,Music Week" festivalu, a fanovi su bili spremni za spektakl koji će pamtiti dugo vremena.

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading