ANDRIJA MILOŠEVIĆ NABACIO SILIKONE! Glumac šokirao novim IZDANJEM, na njemu sve PUCA! Da li je moguće da je OVO uradio?! (VIDEO)

Autor:

Zabava

30.06.2024

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hit snimak našeg glumca nasmejao javnost!

ANDRIJA MILOŠEVIĆ NABACIO SILIKONE! Glumac šokirao novim IZDANJEM, na njemu sve PUCA! Da li je moguće da je OVO uradio?! (VIDEO)

Foto: instagram.com/andrijamilosevic_official

Glumac Andrija Milošević, poznat po svojoj originalnosti i smislu za humor, ponovo je oduševio svoje fanove neobičnim snimkom koji je podelio na društvenim mrežama. Naime, Andrija se snimio u automobilu koristeći filter "napumpanih" usana i izobličenog lica od botoksa, praveći šaljive komentare i nasmejavajući svoje pratioce.

U ovom snimku, Andrija se nalazi u automobilu sa prijateljem koji ga vozi, dok se on zabavlja koristeći filter i komentariše kako mu "puca silikon" na usnama. Ovaj neobičan pristup zabavljanju i korišćenje filtera sigurno je izazvao smeh kod mnogih fanova, dok je Andrija još jednom pokazao svoju kreativnost u stvaranju urnebesnog sadržaja.

Pored ovog snimka, Andrija je u poslednje vreme često delio video zapise u kojima svojoj partnerki Aleksandri Tomić, sa kojom ima sina, priča viceve koji izgleda nisu smešni njoj. Ova originalna ideja privukla je pažnju publike i pokazala da Andrija ne prestaje da iznenađuje svoje fanove svojim neobičnim pristupom zabavi.

Podsetimo, nedavno je Andrija izazvao pažnju javnosti kada se pojavio sa crnom perikom, roze karminom, ženskom bluzom i nacrtanim obrvama. Ovaj kreativni poduhvat dodatno je naglasio Andrijinu originalnost i hrabrost u eksperimentisanju sa svojim izgledom, što je još jedna od njegovih neobičnih ali simpatičnih osobina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading