NAVIKLA SAM DA NE VALJAM, DA SAM CRNA OVCA! Ana Nikolić opevala loš odnos sa majkom!

Autor:

Zabava

01.07.2024

23:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Korisnici društvenim mreža komentarišu da je Ana Nikolić pesmu " Terasa sa pogledom na zid" posvetila majci Miljani

NAVIKLA SAM DA NE VALJAM, DA SAM CRNA OVCA! Ana Nikolić opevala loš odnos sa majkom!

Foto: Republika

Pevačica Ana Nikolić je poslednjih godina u prilično zategnutim odnosima s majkom Miljanom, o čemu je svojevremeno pričala, a sad je na Instagramu podelila sliku s njom i postavila novu pesmu s albuma, a svi komentarišu da joj je posvetila hit "Terasa s pogledom na zid".

- "Oči su te moje prvu videle. Izvini, stani na sekund, znamo li se? Oči su te moje prvu videle... Sećaš li se onih cipela, bez para za njih? A meni su se baš mnogo svidele. Srce ti oslepelo, al' me pogledaj. Loše sam ti ispala, gadan osećaj... I kad nisam, kriva sam, al' to je tvoj stid, sve terase moje zbog tebe su s pogledom na zid. Sećaš li se onih cipela, bez para za njih? A meni su se baš mnogo svidele. Srce ti oslepelo, al' me pogledaj. Loše sam ti ispala, gadan osećaj. I kad nisam, kriva sam, al' to je tvoj stid, sve terase moje zbog tebe su s pogledom na zid" - glase stihovi pesme, a korisnici na društvenim mrežama su podeljenog mišljenja, pa su i komentari različiti:

- "Ovo je tako iz Anine glave", "Kakav poraz za majku", "Može svako da se pronađe", "Čista autobiografija"...

Foto: Instagram.com

 

Ana je u jednoj televizijskoj emisiji otvorila dušu i otkrila detalje porodičnih odnosa, prilikom čega je priznala šta ju je najviše zabolelo iz odnosa s majkom.

- Moja majka je stalno u ulozi neke žrtve, njoj nikad ničega nije dovoljno. I ja sam to prepoznala kod sebe. Tokom terapije smo došle do toga. Ako je petica, zašto nije pet plus? Ako si treća na krosu, što nisi prva? Ako si prva, što nisi pre prvog? To mesto ne postoji, ali neka ga izmisle. I sve to iz nekog nezadovoljstva, samo njoj poznatog. Nikad dovoljno i nikad dovoljno dobro. Navikla sam da ne valjam. Ja sam crna ovca familije. Prihvatila sam tu ulogu i igram je revnosno - izjavila je svojevremeno Nikolićka.

Foto: instagram ana nikolic

 

Podsećamo, Ani je nakon tri dana od objavljivanja albuma isti ukinut zbog nepotpisanih autora, ali joj je ubrzo i vraćen, što je  proslavila u intimnom okruženju s dečkom kompozitorom Goranom Ratkovićem Raletom i nekoliko prijatelja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading