ZA RAZLIKU OD MEDICINE, U VETERINI MOŽEŠ DA POJEDEŠ PACIJENTA: Cecu osuđuju zbog OVE izjave! (VIDEO)

Autor:

Zabava

01.07.2024

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica iznenadila čak i svoje fanove!

ZA RAZLIKU OD MEDICINE, U VETERINI MOŽEŠ DA POJEDEŠ PACIJENTA: Cecu osuđuju zbog OVE izjave! (VIDEO)

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Svetlana Ceca Ražnatović

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović ugostila je u svojoj emisiji koleginicu Katarinu Grujić, koja je pričala da bi se bavila medicinom, da nije krenula sa pevanjem. Ceca, koja je završila Veterinarsku školu, izjavila je sledeće:

- Za razliku od medicine, u veterini možeš da pojedeš svog pacijenta - rekla je Ceca na "Blic TV".

Snimak je vrlo brzo postao virala i proširio se po društvenoj mreži Iks (Tviter), gde su pevačicu osudili, ali su neki i stali u njenu odbranu, navodeći da se samo loše našalila. 

"Nikad gora izjava Svetlane Ražnatović, bizarno", "Baš bolesno da ti tako nešto padne na pamet, a kamoli izjaviš na TV-u, ali nije pogrešno. Valjda je jasno da veterinari leče i domaće životinje, koje se kolju za ishranu...", "Stvarno je treba skloniti sa televizije", "Možeš i u medicini ako si kanibal", "Ovo je loša šala, ali je ipak šala", "Žena je psiho", "Ovo je bolesno", "O moj Bože, kako bizarno", "Nemojte da dirate Cecu, neko drugi joj piše fore i pošalice", "Svetlana, samo pevaj i ne govori ništa", "Zamisli setiš se ovo da kažeš u emisiji i misliš da ćeš zvučati kul", "Tehničarka svinjogojstva, stručnjak", "Ne vidim problem, ovo je istina", "Ovo je nešto najduhovitije što je Svetlana ikad izgovorila", samo su neki od komentara.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Ceca šokirala tviteraše

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading