PRVI VIDEO TAMARE ĐURIĆ U RANAMA! Starleta se HITNO OGLASILA i otkrila šta se dešava u porodičnom domu!

Autor:

Zabava

01.07.2024

19:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tamara Đurić se hitno oglasila nakon vesti da je pretučena od strane bivšeg dečka.

PRVI VIDEO TAMARE ĐURIĆ U RANAMA! Starleta se HITNO OGLASILA i otkrila šta se dešava u porodičnom domu!

Foto: Instagram.com

U domaćim medijima je kao bomba odjeknula vest da je starleta Tamara Đurić (35) prijavila policiji bivšeg dečka(36) i navela da ju je navodno napao i pretukao. Međutim, sudeći po svedočenju drugih medija, starleta je odustala od tužbe.

Tamara se sada oglasila na Instagram profilu. Naime, ona je objavila video na Instagram storiju u kom je istakla sledeće:

- Bože kakvo buđenje, znači, vaistinu voskrese, od bivših imam samo bivšeg muža, on nije tu, a nije ni nasilan - izjavila je Tamara na Instagram storiju, a ono što je sve iznenadilo jeste što je starleta na rukama imala rane, što možete pogledati u galeriji ispod:

 

Pdosetimo, kako prenosi "Telegraf", Tamara je u policiji dala izjavu, a potom se predomislila, pa je rešila da odustane od slučaja. Zašto je donela tu odluku, za sada nije poznato.

Tamara Đurić je nedavno javno objavila preteće poruke koje su joj stigle, o čemu je obavestila policiju.

- Jesi li raspoložena za neki dobar odmor? - glasila je prva poruka koja je stigla starleti, koju je starleta pogledala i ignorisala, nakon čega je usledila pretnja.

Foto: Petar Dimić

Tamara Đurić

 

- Čemu to samo "seen"? Jednog dana će ti biti krivo za ovo kuliranje. Nisam tip kakav ti misliš da jesam, nisam debil ili klinac neki, imam lažni, jer ne želim da kačim ništa - glasila je naredna poruka.

Tamara je prepisku javno objavila putem Inatagram storija, nakon čega je tagovala MUP Srbije.

Starleta je i ranije dolazila u policiju zbog navodnih problema sa svojim partnerima. Pre dve godine, Tamara Đurić je navodno pretrpela porodično nasilje od strane supruga Nikole, o čemu su tada brujali medijii.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading