ZORAN I JELENA SE ŽESTOKO SVAĐALI ZBOG INDI: Marjanovićeva majka priznala sve na SASLUŠANJU!

Autor:

Zabava

01.07.2024

19:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogi su govorili da ju je Jelena mrzela, dok su neki pričali da je Indi bila ljubomorna na nju

ZORAN I JELENA SE ŽESTOKO SVAĐALI ZBOG INDI: Marjanovićeva majka priznala sve na SASLUŠANJU!

Foto: ST/Tamara Pavišić, ATA Images

Kao bomba je odjeknula vest da su Zoran Marjanović i pevačica Indira Aradinović Indi u vezi, nakon što su uslikani na jednom bazenu kako razmenjuju nežnosti. Kad je Zoran bio proglašen krivim za ubistvo svoje supruge Jelena Marjanović, Indi se oglasila. Inače, ona se družila sa Zoranom i Jelenom od svoje 17. godine, a mnogi su govorili da ju je Jelena mrzela, dok su neki pričali da je Indi bila ljubomorna na nju.

Joj Bože, ja sam u šoku, još je autor moje pesme "Bato bre", kakva filmska priča. Haos. Šokirana sam, bila sam u teretani pa nisam čula do sada za presudu – kratka je bila Indi tada za "Blic", koja nije želela dalje da komentariše na ovu temu.

Podsećanja radi, navodno se pričalo da je Zoranova majka Zorica na saslušanju u policiji potvrdila da su se Marjanovići svađali zbog Indi.

Svaki bračni par se svađa, to je normalno. Eto, svađali su se, na primer, zbog Indi. Moj sin Zoran je pisao tekst za tu pevačicu, koja je bila izuzetno ljubomorna na Jelenu. Indi je bila ludo zaljubljena u Zorana. Jelena i ona su se jednom posvađale i u studiju. Zašto nju ne ispitate, ona sigurno zna ko bi mogao da naudi mojoj snaji i zbog čega – navodno je Zorica ispričala tada inspektorima.

Podsećanja radi, Zoran Marjanović je prethodno osuđen na 40 godina zatvora, ali je presuda ukinuta i proces je počeo iznova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading