JOVANA JEREMIĆ ZAJAHALA BIKA NA PINKU! Voditeljka vrištala na sav GLAS u programu, kamera sve usnimila (FOTO)

Autor:

Zabava

02.07.2024

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka jutarnjeg programa pokazala još jedno umeće!

JOVANA JEREMIĆ ZAJAHALA BIKA NA PINKU! Voditeljka vrištala na sav GLAS u programu, kamera sve usnimila (FOTO)

Foto: printscreen/RTV Pink

Popularna voditeljka jutarnjeg programa na televiziji Pink, Jovana Jeremić, poznata po svom smelom duhu, odlučila je da se oproba u nečemu potpuno novom - jahanju bika. Ovo avanturističko iskustvo dogodilo se na Zlatiboru, gde se ekipa emisije "Amidži šou" uputila radi snimanja za potrebe nove emisije. Jovana je, kao predstavnica ekipe kauboja, odlučila da se suoči sa izazovom i, na iznenađenje mnogih, trijumfovala.

Iako do sada, kako je rekla, nikada nije imala priliku da se oproba u jahanju bika, Jovana je hrabro prihvatila izazov. Uz podršku svoje ekipe, ali i uzbuđenja prisutnih, ona se popela na bika i spremno se suočila sa izazovom. Kako su se menjale brzine, Jeremićevoj je postajalo sve teže da se održi, ali je uprkos tome hrabro istrajala.

- Nemojte ga jače, molim vas - vikala je voditeljka Pinka, dok se čvrsto držala za rogove mehaničkog bika.

Nakon napete borbe, Jovana je uspela da izdrži punih 60 sekundi na biku, što je impresioniralo sve prisutne. Njena protivnica, pevačica Sandra Rešić, izdržala je sekund manje, što je značilo da je Jovana trijumfovala. Njen izuzetan podvig bio je dovoljan da osvoji pobedu i pokaže svoju izdržljivost i hrabrost.

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Jovana Jeremić u emisiji "Amidži šou"

Prilog je, inače, emotivan večeras u sklopu emisije "Amidži šou", a nakon prikazivanja, ekipa u studiju je prasnula u smeh, te je usledio i gromoglasan aplauz.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading