SANJA KUŽET DALA SINU IME MOĆNOG ZNAČENJA: Voditeljka izabrala simboliku za STRAH I TREPET, niko neće smeti da ga dira!

Autor:

Zabava

03.07.2024

20:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriveni novi detalji porođaja voditeljke, evo kako se oseća!

SANJA KUŽET DALA SINU IME MOĆNOG ZNAČENJA: Voditeljka izabrala simboliku za STRAH I TREPET, niko neće smeti da ga dira!

Foto: ATA Images

Voditeljka "Zvezda Granda", Sanja Kužet, juče ujutru se porodila i postala majka zdravog dečaka. Par nije bio siguran za ime u početku, ali su se kasnije odlučili za ime Vuk, koje nosi duboko značenje, prenosi Alo.

Naime, Ime Vuk nosi moćnu simboliku, a prema staroslovenskom verovanju, ime Vuk davano je muškoj deci kako bi ih zaštitilo od zlih sila i bolesti. Verovalo se da će ime divlje životinje poput vuka uplašiti veštice i druga mitska bića koja su ubijala novorođenčad. Najpoznatiji nosilac ovog imena među Srbima bio je reformator azbuke i sakupljač narodnih umotvorina Vuk Stefanović Karadžić, za koga se upravo veruje da je baš na prethodno opisani način i dobio svoje ime, jer su mu sva braća umrla od neizlečivih bolesti ubrzo nakon rođenja.

Republika

Foto: E Stock

Sanja Kužet se porodila

Međutim, u današnje novije vreme, a kada je lično muško ime Vuk ponovo veoma "dobilo na svoj svojoj popularnosti", prevashodno ima pozitivno značenje. Muškarci koji nose ovo ime često se doživljavaju kao zaštitnici i borci protiv nepravde i zla. Smatra se da su snažni, hrabri i neustrašivi, te se od njih očekuje da budu osobe koje ne treba ljutiti jer su odlučne i spremne da se bore za pravdu i svoje stavove. Ime Vuk takođe implicira snagu i moć, te nosi konotaciju borbenosti i izdržljivosti, odražavajući karakteristike divlje životinje po kojoj je ime dobilo svoje poreklo.

Inače, iz Grand produkcije stiglo je zvanično saopštenje o ovom važnom događaju, ističući ponos i radost zbog dolaska novog člana u porodicu.

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

Sanja Kužet sa suprugom Nemanjom Živojinovićem

- Sa ponosom i radošću objavljujemo da se naša Sanja Kužet juče ujutru porodila carskim rezom i na svet donela dečaka Vuka Živojinovića. I mama, i beba se osećaju sjajno, zahvaljujemo se svima na ukazanoj paznji - naveli su iz Granda.

Podsećanja radi, Sanja Kužet je u braku sa Nemanjom Živojinovićem, direktorom marketinga auto-kompanije, koji se retko pojavljuje u javnosti. Njih dvoje veoma čuvaju privatnost i retko se eksponiraju u medijima. Njihova ljubavna priča počela je još u srednjoj školi, a ova skladna veza sada je obogaćena dolaskom malog Vuka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading