Darko Lazić SE VRATIO STARIM POROCIMA: Oglasila se trudna Katarina, DŽABA SE TRUDILA da ga promeni

Autor:

Zabava

04.07.2024

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako je svestan posledica, čini se da pevač ipak ne haje za to!

Darko Lazić SE VRATIO STARIM POROCIMA: Oglasila se trudna Katarina, DŽABA SE TRUDILA da ga promeni

Foto: ATA Images,Republika.rs,ST/Dragan Kadić

Darko i Katarina lazić

Pevač Darko Lazić je dugo vremena imao problema s viškom kilograma sve dok se nije odlučio na operaciju želuca da bi smršao.

Međutim, iako je neko vreme uspešno kontrolisao težinu, Darko se u braku opustio i manje vodi računa o ishrani. Njegova supruga Katarina, koja je trudna, sada vodi glavnu brigu o ishrani, potpuno izbacujući šećer iz ishrane.

Foto: instagram.com/katarinalazic_24

Katarina i Darko Lazić

Katarina je nasmejala svoje pratioce kada je pokazala Darkove palačinke napravljene po zdravom receptu, na koje je Darko sam stavio nekoliko nezdravih dodataka, kao što su krem, mrvljeni keks i čokolada.

- Sam je napravio svoj namaz. Kalorijska bomba - napisala je ona uz fotografiju na kojoj se može videti da je Darko odlučio da u palačinku stavi krem, mrvljeni keks i deliće čokolade, a zatim je objavila još jedan stori:

Foto: instagram.com/katarinalazic_24

Katarina i Darko Lazić

 

- Džabe sam je napravila od pirinčanog brašna kad je njegov namaz bomba - stajalo je u opisu uz emotikon smajlija.

Folker, s druge strane, Katarinu tera da povremeno popije čašu piva jer je saznao da su tako veće šanse da dobije muško dete! Darko je to rekao i prijateljima, koji su takođe čuli istu priču, dok su ljudi na društvenim mrežama u šoku zbog ove izjave. 

- Ma ja Kaću teram stalno da pije alkohol! Volim da nazdravimo zajedno! Čuo sam da žena može da rodi muško dete ako pije pivo, ali doktori kažu da to nije istina! Svakako radili smo neke analize, ali nikad ne može test da bude sto posto proveren, iako je medicina napredovala. Da bude dečak ili devojčica, ja ću svakako biti najsrećniji na svetu - poručio je nedavno folker za Republiku. 

Inače, Lazić je jednom prilikom otkrio koliko je smršao.

- Ja stvarno nikakvih problema nisam imao, niti ih imam danas. Znam da se mnogima iskomplikovalo, ja sam, hvala bogu, imao sreću da sve prođe kako treba. Smršao sam oko 103 kilograma - priznao je ranije folker.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading