ZAUSTAVITE OVOG ČOVEKA! Baka Prase ponovo VREĐA maloletnice, POBESNEO posle raskida s Anjom Bla!

Autor:

Zabava

04.07.2024

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kontroverzni jutjuber ne prestaje da šokira!

ZAUSTAVITE OVOG ČOVEKA! Baka Prase ponovo VREĐA maloletnice, POBESNEO posle raskida s Anjom Bla!

Foto: Youtube.com/Baka Prase, Printscreen/Instagram/anjablaa

Jutjuber Bogdan Ilić poznatiji kao Baka Prase nedavno je šokirao javnost kad je priznao da je pre dvadesetak dana raskinuo s devojkom Anjom Bla. Kako je istakao, to je uradio jer nije mogao da se posveti karijeri. Mnogi su na društvenim mrežama kometanrisali njihov raskid, a on je žestoko izvređao tinejdžerke, koje su mnogo mlađe od njega.

- Vidi ti ovu malu ku*veštiju što kači, sad ću ja tebe da dobijem... Slušaj me debilko mala, pre nego što objaviš ovako neki glupi Tiktok... Ona se snima i kao "On je napisao pesmu i onda ju je ostavio zbog para". Slušaj bre rospijo jedna, pa neće te pogledati ni rakun u šumi, gledaj kakva si, pogledaj sad šta priča - rekao je on i pustio snimak devojke koja je prokomentarisala njihov raskid:

- "Džabe što je napisao pesmu, kada ju je izdao radi karijere, koja nema cenu naspram njene ljubavi". Znaš kako će neki lik da te išamara ku*činom po čelu? Zgranućeš se i onda ćeš da budeš u fazonu: "Jao, pa on mene sigurno voli", a ne da te ne voli, nego bukvalno samo gleda kako da te izmaltretira i da te pošalje kući zato što mu se gadiš - kazao je Baka besno.

Republika

Foto: Printscreen/Tiktok/balkanwood

Baka Prase vređao maloletnice

Tu se jutjuber nije zaustavio, pa je sledeću devojku još više izvređao.

- "Razlog prekida Bake Praseta i Anje je još jedan dokaz da je stvarno problem u muškarcima". Da ti objasni nešto tvoj Baka Prase. To što te ostavio svaki lik sa kojim si bila, to ne znači da je problem u muškarcima, nego verovatno loše pu*iš ku*ac, verovatno ti smrdi iz usta, verovatno ti smrdi pi*ka, verovatno si predosadna i nemaš nikakvu ličnost... "Stvar je u muškarcima". Pa operi pi*ku nekada pa te neće svi od*ebavati kad te vide - rekao je, prenosi "Informer".

Njegove reči osudile su uglavnom žene, koje su pružile podršku Anji i podržale to što više nije u vezi sa ovakvim "muškarcem". "Anja spasila si se", "Moron", "Koliko je odvratan", "Napokon je mrzitelj žena izašao na video. To se videlo i pre Anje, a evo i sada opet, više nije mogao da drži to u sebi", "On zarađuje za 'svoju decu' dehumanizacijom cura po internetu. I on nekome priča o ličnosti? O karakteru? 0 + 0 uvek ostaje 0", "Jadnik", "Kreten", "Hvala Bogu da se Anja otarasila ovog smrada", "Nekada je bio smešan i prost, sada je samo prost", "Da napomenem da lik ima skoro 30 godina" - bili su samo neki od komentara zgroženih korisnika interneta.

Republika

Foto: Printscreen/Tiktok/balkanwood

Jutjuber ne prestaje da šokira

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading