"VOJAŽ JE PREVIŠE STRASTVEN...." Nući konačno razvezao jezik, otkrio detalje NJIHOVOG ODNOSA!

Autor:

Zabava

04.07.2024

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve izneo u javnost!

"VOJAŽ JE PREVIŠE STRASTVEN...." Nući konačno razvezao jezik, otkrio detalje NJIHOVOG ODNOSA!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Vojaž i Nući

Reper po imenu Igor Panić, poznat pod umetničkim imenom Nući, često je delio detalje o dugogodišnjem prijateljstvu sa kolegom Mihajlom Veruovićem, poznatim kao Vojaž. Nedavno je otvoreno izneo šta mu najviše smeta u njihovom odnosu.

Foto: TikTok.com

Nući

- Ono što me ekstremno nervira, to je čovek sa kojim se toliko godina znam, a nikada nismo alkoholnim pićem nazdravili. On samo vodu pije. Najviše mu zameram to, živim za dan kad ćemo zajedno da nazdravimo. Mrzim da idem u šoping sa njim, ja uživam u tome, a on mi stoji na glavi i zvoca. Ume da bude onako previše strastven kada se radi, to se sutra spot zakazuje, to kreće ludilo i onda sutradan kaže "pa nije mi ovo ništa posebno" - rekao je Nući za "Blic TV", pa istakao i reperove vrline:

- Volim što je pošten, vredan i ne luta mnogo. Fokusiran je uvek, kada ja odlutam on to spušta i vraća - reko je on.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Vojaž

 

Inače, Vojaž je juče, 3. jula organizovao susret s fanovima gde su prisutni imali priliku da se fotografišu sa njim i probaju njegov novi ledeni čaj, koji je nedavno plasirao na tržište.

Mihajlo je prošle nedelje stao pred sedmu silu, pa se između ostalog osvrnuo i na izlazak iz diskografske kuće "Generacije Zed".

- Ja nisam pomenuo da neću da sarađujem sa Breskvicom, nego da se ja ne pronalazim u muzici koju "Generacija Zed" sada radi. Breskvica mi nije tu bitna, niti bilo ko, ne pripadam tu muzički. Krenuo sam nešto svoje i to je prošlo, njihovo je njima prošlo, tako da plus njima, plus meni - rekao je reper tada za Republiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading