NAŠA PEVAČICA OSTALA BEZ OBA RODITELJA! Zadesila je stravična TRAGEDIJA, nikada se nije oporavila

Autor:

Zabava

04.07.2024

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U četiri godine umrli su joj najpre majka, a zatim i otac.

NAŠA PEVAČICA OSTALA BEZ OBA RODITELJA! Zadesila je stravična TRAGEDIJA, nikada se nije oporavila

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Saška Janković

Pevačica Saška Janković, poznatija kao Saška Janks, svojim izuzetnim glasom brzo je osvojila srca publike kada se pojavila na domaćoj muzičkoj sceni. Međutim, iza ove talentovane pevačice krije se duboka tuga koja je obeležila njen život.

Naime, Saška je iza sebe ostavila dve veoma teške životne situacije - gubitak oba roditelja od raka. Njena majka Mirjana preminula je 2010. godine u 48. godini, dok je četiri godine kasnije, njen otac Dobrica izgubio bitku sa istom bolešću u 52. godini. Oba Saškina roditelja bili su lekari i izuzetno cenjeni u Smederevu, njenom rodnom gradu. Njihov gubitak duboko je pogodio Sašku, ostavljajući neizbrisiv trag u njenom srcu.

Republika

Foto: RTS

Saška Janks na PZE 2024

Pesma "Da li čuješ moj glas", koju je Jankovićeva izvela na muzičkom festivalu "Beovizija" 2018. godine, posvećena je njenim pokojnim roditeljima. Kroz ovu emotivnu pesmu, Saška je pronašla način da izrazi svoju duboku tugu i da oda počast svojim voljenim roditeljima. Njena iskrena interpretacija i snažan emotivni naboj ove pesme dodatno su je približili publici.

Talentovana pevačica je svojim roditeljima posvetila i pesmu "Spavaj".

- "Spavaj" je moja lična priča koju sam želela da ispričam i koja je zaokružena na jedan najbolji mogući način od strane publike - pričala je ranije Saška.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Saška Janks na PZE 2024

Iako nosi teret gubitka roditelja, Saška Janković uspela je da pronađe snagu u muzici. Njena muzika postala je izvor utehe i iskrenog izraza emocija, a kroz nju pronalazi način da kanališe svoju tugu i da inspiriše ljude širom regiona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading