HOSPITALIZOVANA MAJKA SLOBE RADANOVIĆA: Pojavile se PRVE FOTKE sa lica mesta, pevač poručio samo jedno!

Autor:

Zabava

05.07.2024

08:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka Slobe Radanovića završila u bolničkom krevetu!

HOSPITALIZOVANA MAJKA SLOBE RADANOVIĆA: Pojavile se PRVE FOTKE sa lica mesta, pevač poručio samo jedno!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevač Sloba Radanović, poznat po svojoj emotivnoj vezanosti za majku, ponovo je obradovao svoje pratioce na Instagramu novom fotografijom na kojoj pozira sa majkom Draginjom i suprugom Jelenom. Ovaj emotivni trenutak privukao je pažnju javnosti, s obzirom na to da je Sloba često isticao koliko mu je važno vreme provedeno sa porodicom.

Na ovoj fotografiji, koja je izazvala veliku pažnju, Slobina majka se nalazi u bolničkom krevetu, ali to nije umanjilo osmehe na njihovim licima. U opisu fotografije, Sloba je napisao: "Žena koja me rodila i žena koja me preporodila", čime je još jednom pokazao duboko poštovanje i ljubav prema svojim najbližima.

Foto: Instagram.com

Sloba Radanović sa majkom Draginjom i suprugom Jelenom

 


Važno je napomenuti da Slobina majka nije mogla prisustvovati rođenju njegovog sina Damjana zbog zdravstvenih razloga, ali je Sloba istakao da su nadoknadili propušteno vreme i da su zajedno uživali u trenucima sa unukom. Slobina otvorenost o porodičnim odnosima i emotivna povezanost sa majkom dodatno su istakli njegovu osećajnost i duboke porodične vrednosti.

Sloba Radanović je svojom objavom još jednom pokazao koliko je posvećen porodici i koliko mu znače zajednički trenuci sa majkom i suprugom. Njegova iskrena otvorenost o emotivnoj podršci koju pruža svojoj majci, kao i osećaji koje deli sa svojom suprugom, izazvali su veliko interesovanje javnosti.

Foto: printscreen/RTV Pink

Sloba Radanović

 


Slobina iskrenost o zdravstvenim izazovima sa kojima se nosi njegova majka dodatno je istakla važnost porodične podrške u teškim trenucima. Njegova otvorenost o tome kako se zajedno nose sa izazovima i kako pronalaze snagu u porodičnoj ljubavi, inspirisala je mnoge njegove pratioce.

U zaključku, Slobina posvećenost porodici i emotivna povezanost sa majkom i suprugom, kao i otvorenost o izazovima sa kojima se suočavaju, još jednom su pokazali koliko su porodične vrednosti važne za ovog poznatog pevača. Njegova iskrenost i emotivna snaga privukli su pažnju javnosti i još jednom istakli važnost porodične ljubavi u životu svakog pojedinca.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading