NAŠ PEVAČ U TEŠKOM STANJU, OTKRIO DETALJE TROVANJA: Objavljeno PISMO u kom se nalazi ISTINA - OVO je čuvao kao tajnu!

Autor:

Zabava

05.07.2024

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Marinković Gastoz otkrio detalje hapšenja.

NAŠ PEVAČ U TEŠKOM STANJU, OTKRIO DETALJE TROVANJA: Objavljeno PISMO u kom se nalazi ISTINA  - OVO je čuvao kao tajnu!

Foto: Shutterstock

Nakon što je proveo dva meseca u zatvoru na Tajlandu, rijaliti-zvezda i pevač Nenad Marinković Gastoz nedavno se vratio u Srbiju, ali se suočava s izazovima prilagođavanja na normalan život van zatvorskih zidova. U svom emotivnom obraćanju Gastoz je priznao da se oseća kao da ne može da se vrati u svoje prethodno stanje, te da mu je potreban prostor i vreme da se prilagodi novonastaloj situaciji.

Gastoz se obratio javnosti putem društvenih mreža, izražavajući prve utiske nakon izlaska iz pritvora. U svom obraćanju naglasio je kako se oseća kao da ne može da se raduje, ističući da srce lupa 600 na sat. Takođe, najavio je da će detaljno ispričati svoje iskustvo, uključujući susrete s drugim zatvorenicima, izbegnute bolesti i teške trenutke koje je prošao dok je bio tamo.

Foto: instagram.com/printscreen

Nenad Marinković Gastoz Instagram

 

- Uh, imam veliku potrebu da vam se obratim. Ali se sve kao cimam kako će to neko da protumači i na koji način. Kao i da je to bitno, pogotovo danas. Pritom, to čuvam u sebi i bukvalno se trujem, i ne napredujem, niti grizem, već sam kao list neki, umorni letnji list. Nešto mi fali i ne mogu da provalim šta... - napisao je Gastoz i dodao:

- Sebe sam ubio u pojam svojim neadekvatnim zamuckivanjem, monotonim izlaganjem i nekom čudnom energijom koja uopšte nije deo mene ni onoga šta sam zapravo želeo u tom intervjuu. Brat-bratu, očekivao sam da ću se nekako odmah vratiti u prvobitno stanje, ali sad vidim da je to nemoguće i da mi treba prostora, a vreme ide... - napisao je Marinković.

Foto: shutterstock, youtube.com/printscreen

Nenad Marinković Gastoz uhapšen

 

Čim je pušten na slobodu, Gastoz se oglasio na društvenim mrežama. On je objavio snimak u kom je otkrio prve utiske po izlasku iz pritvora.

- Napokon. Ja ne znam da li da se radujem. Srce mi lupa 600 na sat. Šta se sve desilo, zašto je ovako dugo trajalo, šta se desilo unutra, koga sam upoznao, kakve sam sve bolesti izbegao i koliko ljudi je umrlo dok sam bitisao tamo, jedva čekam da vam ispričam. Javljati se neću nikome. Trema me hvata. Živ sam, zdrav sam. Sve ću da vam ispričam - rekao je Gastoz.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading