ŠOK NAD ŠOKOVIMA! Tanja Savić URNISALA Cecu: Odgovoriću kao KARLEUŠA...

Autor:

Zabava

05.07.2024

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica bez dlake na jeziku o Ražnatovićkinom duetu sa Vojažem!

ŠOK NAD ŠOKOVIMA! Tanja Savić URNISALA Cecu: Odgovoriću kao KARLEUŠA...

Foto: ST/V. LUKIĆ, ATA images, e-stock

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović i mladi treper Mihajlo Veruović Vojaž nedavno se izbacili duet "Muškarčina", koji je digao veliku prašinu u javnosti, ali i na estradi. Iako se našao na prvom mestu trending liste na Jutjubu, ovaj duet mnogima nije bio "njihova šoljica čaja", a među prvima se oglasila Jelena Karleuša, koja je urnisala oboje.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK, ST/Dragan Kadić, ATA Images

Karleuša je ranije urnisala Vojaža i Cecu

Sada je sve svojom izjavom iznenadila Tanja Savić, koja je gostujući na Radiju S3 komentarisala ovaj duet. Naime, jedan gledalac je primetio da "Muškarčina" liči na pesme koje je Tanja snimala sa Rimskim i Koronom, na šta se ona nadovezala:

- Pa šta znam, možda i podseća. Da, malo - rekla je Tanja, pa nastavila:

- Jesam. Ne sviđa mi se, majke mi. Ništa mi se ne sviđa, iskreno. Odgovoriću kao Karleuša - ne! Ne ide mi, nikako. Svašta bih ja na to dodala, ali ne mogu - dodala je Savićeva u emisiji.

@radio_s3 Komentarisali smo sa @Tanja Savic neke od tvitova o njoj. Šta se desilo sa @coronagethoven i @Rimski ♬ original sound - radio_s3

Inače, Rimski i Korona su nastupali treće noći na festivalu "Belgrade Music Week", gde su prokomentarisali prekid saradnje sa Tanjom.

- Zašto su to prozivke? Meni je fora, iskustvo me je naučilo da nikada ne pljujem tanjir iz kog sam jeo, jer ću možda opet nekad biti gladan. Mi smo joj pružili ruku. Ne znamo šta je sa Tanjom, to je pitanje za nju. Ne živimo sa njom, inače stvarno toliko imamo nastupa, vrlo malo imam vremena za svoju porodicu, a kamoli za nekog sa strane - rekli su tada.

Republika

Foto: ST/Tamara Pavišić

Rimski i Korona

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading