PRVA FOTOGRAFIJA SINA Tamare Dragičević! Glumica postavila MOĆAN SIMBOL iznad naslednika! (FOTO)

Autor:

Zabava

06.07.2024

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otopila se u zagrljaju!

PRVA FOTOGRAFIJA SINA Tamare Dragičević! Glumica postavila MOĆAN SIMBOL iznad naslednika! (FOTO)

Foto: instagram.com/tamaradragicevic

Glumica Tamara Dragičević danas je donela na svet svoje treće dete, sina kome su ponosni roditelji dali ime Boris. Njena radost se ogleda u svakom detalju, a posebno je emotivno oglasio se njen suprug, Petar Benčina, na svom Instagram nalogu.

Foto: instagram.com/tamaradragicevic

Tamara Dragičević

Ova vest je obradovala mnoge Tamarine i Petarove pratioce na društvenim mrežama koji su im uputili čestitke i lepe želje za novog člana porodice. Boris je slovensko ime, koje se koristi najviše u Bugarskoj, Rusiji, Sloveniji i Nemačkoj. Na ruskom, kao i na drugim slovenskim jezicima, ovo ime nosi sa sobom dublje značenje, jer se u mnogim kulturama smatra simbolom hrabrosti i snage, dok je ujedno i kraći oblik imena Borislav. Postoji tumačenje da je ovo izvorno tursko ime Bogoris, možda u značenju "kratak" ili "vuk".

 

Putem društvene mreže Instagram, glumica se oglasila nakon porođaja. Sa svojim pratiocima podelila je i prvu fotografiju svog naslednika.

Foto: instagram.com/tamaradragicevic

Tamara Dragičević

Tamara se topila dok je u naručju držala sina, te su se svi začudili koliko je lepa i sveža čak i nakon porođaja.Svi su primetili i moćan simbol koji je postavila, a to su dvapodignuta prsta, univerzalni simbol pobede.

Tamara i Petar su već roditelji dvoje dece, prelepe ćerke Staše i sina Lazara, čije su rođenje takođe radosno delili sa svojim fanovima. Sada, sa dolaskom malog Borisa, porodica se još jednom širi, donoseći osmeh na lica svima koji prate njihovu priču.

Foto: instagram.com/tamaradragicevic

Tamara Dragičević sa sinom

Fotografija koju su podelili iz porodilišta ispunjena je ljubavlju i srećom, svedočeći o trenucima koji su neprocenjivi za svaku porodicu. Tamara je tokom svoje karijere pokazala izuzetan talenat na pozornici i ekranu, dok je Petar poznat kao uspešan glumac i umetnik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading