ISTINA O BIOLOŠKOM OCU NAŠE PEVAČICE UGLEDALA SVETLOST DANA! Ana Sević ga je upoznala TEK sa 20 godina, a OVO je razlog!

Autor:

Zabava

06.07.2024

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriveno sve o biološkom životu Ane Sević!

ISTINA O BIOLOŠKOM OCU NAŠE PEVAČICE UGLEDALA SVETLOST DANA! Ana Sević ga je upoznala TEK sa 20 godina, a OVO je razlog!

Foto: ATA Images

Pevačica Ana Sević oduvek je bila poznata po otvorenosti kada je reč o svom privatnom životu. Međutim, jedna tema o kojoj nikada nije volela javno da priča jeste njen odnos sa ocem. Ana je odrasla sa majkom Danijelom, a do svoje 20. godine nije imala pojma ko joj je biološki otac.

Njena majka Danijela bila je vrlo mlada kada je ostala u drugom stanju, i odgajala je Anu sama. Tek kada je Ana postala devojka, njen biološki otac Vidan se pojavio u njenom životu, tačnije, u vreme kada je učestvovala u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda". Ana je saznala da je njen otac u međuvremenu osnovao porodicu i dobio ćerku Maju. Iako su dvadeset godina prošle bez ikakvog kontakta, danas su Ana i njen otac u odličnim odnosima, a pevačica je takođe bliska sa svojom polusestrom Majom.

Foto: Instagram.com

Ana Sević

 

- Ana i njen otac Vidan se dvadeset godina nisu ni poznavali, niti su imali ikakav kontakt. Njena majka je kao mlada za trudnela s Vidanom i još dok je Ana bila beba, njih dve su se preselile u prestonicu. Pričalo se da je to dete Vidanova, ali niko ništa nije mogao da potvrdi, jer je to bila samo usputna veza i vremenom se sve zataškalo. Danijelu su mnogi krivili što će joj dete rasti bez oca, zato je ona odlučila da se brže-bolje udalji od svega. Otpočela je novi život u Beogradu i uskoro se udala – pričao je svojevremeno izvor blizak porodici Ane Sević, piše Kurir.

Iako su prošle godine bez ikakvog kontakta, danas Ana i njen otac Vidan imaju izuzetno blizak odnos, a pevačica je takođe uspostavila bliskost sa svojom polusestrom Majom. Mnogi ističu da sličnost između Ane i Maje nije samo fizička, već i emotivna, te da su se njih dve brzo povezale nakon što su se upoznale.

Foto: ATA Images

Ana Sević


Kroz ovu priču o odnosu Ane Sević sa njenim ocem, možemo videti koliko su životne okolnosti i odnosi među članovima porodice kompleksni i kako se vremenom mogu promeniti. Ana je uspela da izgradi snažan odnos sa ocem i polusestrom, što pokazuje da ljubav može prevazići i najveće izazove.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading