TRAČICAMA JEDVA OBUZDALA BUJNE OBLINE! Ceca se skinula u minijaturni kupaći - izazovna poza srušila mreže (FOTO)

Autor:

Zabava

06.07.2024

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vrelija od užarenog peska na plaži!

TRAČICAMA JEDVA OBUZDALA BUJNE OBLINE!  Ceca se skinula u minijaturni kupaći - izazovna poza srušila mreže (FOTO)

Foto: instagram.com/cecaraznatovic

Ceca Ražnatović

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović je privukla veliku pažnju javnosti objavom svojih slika sa letovanja na Maldivima. Po tradiciji, Ceca svakodnevno deli trenutke sa svojih putovanja, ali ova objava je izazvala je posebnu buru na internetu.

Foto: instagram.com/cecaraznatovic

Ceca

Na slikama se vidi Ceca kako pozira na plaži u crnom minijaturnom bikiniju koji je istakao sve njene atribute. Posebno su privukle pažnju njene bujne grudi koje su bukvalno držale dve tanke tračice, ističući njenu figuru koju mnogi opisuju kao savršeno izvajanu i zategnutu.

 "Ceca bomba", "Kakva žena", "Svaka čast Ceco", "Vao", samo su neki od komentara koji su se mogli pročitati ispod objave.

Ceca Ražnatović, najveća balkanska zvezda, ove godine je napunila 51 godinu, ali njen izgled i dalje oduzima dah mnogima. Mnogi ne mogu da veruju kako u svojim pedesetim godinama može da izgleda tako mladoliko i fit. Njena figura je često predmet divljenja, a mnogi je porede sa devojčicom zbog vitke linije i tonusa.

Foto: instagram.com/cecaraznatovic

Ceca

Ceca je tokom godina uspela da održi svoju popularnost i da svojim izgledom inspiriše mnoge žene širom regiona. Njeni nastupi i dalje privlače ogroman broj fanova, a njena pojava na društvenim mrežama uvek izaziva veliku pažnju javnosti.

Osim muzičke karijere, Ceca je poznata i po svom angažmanu u brojnim humanitarnim akcijama, što je čini još omiljenijom među svojim pratiocima. Njena energija i vitalnost, kao i posvećenost porodici, često su istaknute u medijima.

Iako je prošlo više od tri decenije od njenih početaka na estradi, Ceca i dalje uspeva da bude ikona stila i lepote koju mnogi prate i obožavaju. Njena pojava na Maldivima samo je još jedan dokaz da je za nju godine samo broj, dok njen uticaj i dalje ostaje prisutan bez spora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading