OVE SCENE GLEDATE NA SOPSTVENU ODGOVORNOST! Tea Tairović dovela muškarce do ludila, pitaju se kako je ovo njen dečko dozvolio!

Autor:

Zabava

07.07.2024

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tea Tairović oduševila pratioce provokativnom fotografijom.

OVE SCENE GLEDATE NA SOPSTVENU ODGOVORNOST! Tea Tairović dovela muškarce do ludila, pitaju se kako je ovo njen dečko dozvolio!

Foto: instagram.com/printscreen

Pevačici Tei Tairović definitivno ne može da se ospori speh na muzičkoj sceni. Sa brojnim nastupima i angažmanima, ona je postala jedna od najtraženijih izvođača na našim prostorima. Nezavisno od svoje posvećenosti karijeri, Tea pronalazi vreme za svoj privatni život, trudeći se da ga zaštiti od prevelike pažnje javnosti.

Nedavno je Tea obradovala svoje pratioce objavom vrele fotografije sa plaže. Pozirajući u minijaturnom bikiniju, istakla je svoje obline i vitku liniju, privlačeći brojne komentare ispod objave. Ova slika je sigurno privukla pažnju mnogih, ali Tea i dalje uspeva da zadrži određenu dozu tajanstvenosti kada je njen ljubavni život u pitanju.

 

 

Tea je nedavno otkrila da je emotivno ispunjena, otkrivajući da je njen dečko prvo radio za nju, da bi se njihova saradnja kasnije razvila u ljubavnu vezu. U emisiji "Amidži šou", Tea je izjavila: "Ostaću uzdržana, ali da, imam nekoga ko mi se sviđa... Što manje ljudi zna da si srećan, duže ćeš biti srećan. Ja jesam javna ličnost, ali nisam javno dobro." 

Iako je bila jasna, naglasivši da o privatnom životu neće govoriti, na promociji novog albuma se pojavila u društvu trenutnog izabranika, kog je napokon predstavila javnosti. Prošetala je sa njim u belom kombinezonu, pa svima stavila do znanja da je u srećnoj vezi i da joj tu romansu niko neće pokvariti.

Republika

Foto: Printscreen/Republika

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading