HIT SLIKA SINA MARIJE ŠERIFOVIĆ! Pevačica dete popela na konopac! Usijale se društvene mreže od komentara! (FOTO)

Autor:

Zabava

07.07.2024

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sa prvog letovanja Marija je snimila i vlog za svoj Jutjub kanal, kako bi jednog dana imala uspomene koje će pokazati Mariju.

HIT SLIKA SINA MARIJE ŠERIFOVIĆ! Pevačica dete popela na konopac! Usijale se društvene mreže od komentara! (FOTO)

Foto: TV Pink/printscreen

Sin pevačice  Marije Šerifović svojim rođenjem u majčinom srcu zauzeo je posebno mesto, a sada je ona okačila na Instagram sliku sa njihovod odmora, koja je nasmejala mnoge. Naime, pevačica radi na tome da svaki slobodan trenutak provede sa svojim naslednikom, ali je sada došla na ideju da napravi nesvakidašnju fotografiju, koja je odmah prirasla za srce mnogima. 

Mali Mario naime, drži se rukama za konopac, dok ga pevačica drži sa obe ruke. 

Iako još uvek nije pokazala lice svog naslednika, slika je bila dovoljna da svi vide kako mali Mario raste okružen divnim ljudima. 

- Nek te večno sunce greje - napisala je Marija u opisu fotografije na kojoj njen naslednik gleda u more. Ispod objave svi su pisali pevačici da joj je naslednik prelep i da treba da napravi još slika. 

 

 

Sa prvog letovanja Marija je snimila i vlog za svoj Jutjub kanal, kako bi jednog dana imala uspomene koje će pokazati Mariju.

- Danas smo pošli na naše prvo letovanje, pa da vidimo šta će biti. Sine, imaš li šta da poručiš? Poludeću od njega - rekla je nasmejana Marija na početku vloga. 

Inače, jedna od nekadašnjih najpoznatijih voditeljki Sandra Drašković, prepoznatljivija kao Sani Armani, napustila je televizijski posao početkom dvehiljaditih i odselila se iz Srbije. Već osam godina živi u Los Anđelesu, gde radi kao producent i priprema dve nove TV serije - jednu za evropsko, a drugu za američko tržište. Međutim, kako živi u omiljenom gradu pevačice Marije Šerifović, Sani je istakla njih dve nastavile blizak odnos i "preko bare", kao i da je dugo krila njenu tajnu da će postati majka.

Foto: Instagram printscreen

Marija Šerifović

 

Naime, vest da će Šerifovićeva dobiti sina uz pomoć surogat majke nedeljama je bila glavna tema domaćih medija, međutim, Armani je za nju saznala i pre nego što je ona dospela u javnost.

Nisam pomagala, ali kako ne, znala sam, ispratila... Jako sam srećna zbog nje. Uvek smo se zezali, pošto je ona mene stalno zvala: "Gde si, kevo", e, sada je ona keva! Nisam joj dala nijedan roditeljski savet, jer mislim da nema potrebe za tim. Prvo, ona je toliko posvećena, a drugo, koji god savet da daješ, svako ljudsko biće je ličnost za sebe. Tako funkcionišu i bebe, sama će ona sve to uvideti. I njena majka Verica je tu, tako da sam sigurna da Marija ima od koga da čuje šta i kako, da se složi ili ne složi sa savetima - istakla je Sani. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading