VRUĆA FOTKA CECINE PRIJE U MINI BIKINIJU: Nakon Ražnatovićke i Olivera Gudelj pokazala čime raspolaže, izgleda kao AVION!

Autor:

Zabava

07.07.2024

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Olivera Gudelj se skinula u mini bikini!

VRUĆA FOTKA CECINE PRIJE U MINI BIKINIJU: Nakon Ražnatovićke i Olivera Gudelj pokazala čime raspolaže, izgleda kao AVION!

Foto: Instagram printsceen

Porodica Gudelj je nedavno oduševila javnost objavom zajedničke fotografije na društvenim mrežama. Na slici su Nemanja Gudelj, njegov brat Dragiša, sestra Vanja, privatni vozač, kao i majka Olivera, koja je privukla pažnju svojim izgledom. Fotografija je snimljena prošle godine tokom porodičnog letovanja, a na njoj se vidi opuštena i zategnuta gospođa Olivera u kupaćem kostimu. Očigledno je da se majka Gudelj i te kako trudi oko svog izgleda, jer je i u srednjim godinama puna mišića i izuzetno fit.
 


Ova fotografija je izazvala brojne reakcije na društvenim mrežama, a ljudi sada komentarišu ko bolje izgleda u kupaćem kostimu - majka Olivera ili Anastasija Ražnatović. Pored toga, nedavno je i muzička zvezda Svetlana Ceca Ražnatović objavila fotografije sa svog egzotičnog letovanja na Maldivima. Pozirajući na plaži u crnom minijaturnom bikiniju, Ceca je istakla svoje atribute, izazivajući brojne pozitivne komentare na račun svog izgleda.

Ovaj slučaj nas podseća koliko je važno održavati dobru formu i voditi računa o svom izgledu, bez obzira na godine. Slike poznatih ličnosti na letovanju često izazivaju pažnju javnosti, ali je svakako lepo videti porodičnu idilu i zajedničko uživanje na odmoru.

 


Fotografije porodice Gudelj i Cece Ražnatović izazvale su brojne reakcije na društvenim mrežama, a komentari o njihovom izgledu su se munjevito širili. Mnogi su izrazili divljenje prema trudu i posvećenosti održavanju forme, dok su se drugi uporedili izgled ove dve dame. Očigledno je da slika može da izazove hiljadu reakcija, a ovakve priče su uvek zanimljive za praćenje na društvenim mrežama.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading