KARLEUŠINA NASLEDNCA UHVAĆENA SA CECINOM ĆERKOM: Anastasija se ludo provodi, procurio PRAVI SNIMAK! (VIDEO)

Autor:

Zabava

07.07.2024

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ema Radujko napravila haos na društenoj mreži Instagram!

KARLEUŠINA NASLEDNCA UHVAĆENA SA CECINOM ĆERKOM: Anastasija se ludo provodi, procurio PRAVI SNIMAK! (VIDEO)

Foto: Instagram.com

Poznate pevačice Anastasija Ražnatović i Ema Radujko su iznenadile svoje fanove kada su se nedavno našle zajedno na dnevnoj žurci na plaži. Ove dve mlade i talentovane umetnice su odlučile da provedu vreme sa prijateljima uz dobru muziku i pozitivnu atmosferu.

Iako su njih dve često viđene zajedno na javnim događajima, ovaj neplanirani susret na plaži je izazvao veliku pažnju javnosti. Kako su se njih dve opuštale uz dobru muziku i prijatelje, nisu mogle da odole snimanju zajedničkog video snimka kako bi ovekovečile trenutak.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika (@republika.rs)

 


Uz zvuke omiljenih pesama, Anastasija i Ema su uživale u društvu svojih prijatelja, smejući se i igrajući na plaži. Video snimak koji su objavile na Instagramu brzo je postao viralan, a fanovi su bili oduševljeni što su imale priliku da vide svoje omiljene pevačice u opuštenoj i veseloj atmosferi.

Nakon što je video snimak postao viralan, brojni komentari su se pojavili na društvenim mrežama, izražavajući oduševljenje ovim neočekivanim susretom. Mnogi su istakli koliko im znači kada vide poznate ličnosti kako uživaju i opuštaju se kao svi ostali, van svetla reflektora.

 

 

 


Ovaj susret na plaži definitivno će ostati upamćen kao jedan od onih spontanih i nezaboravnih trenutaka u životu Anastasije Ražnatović i Eme Radujko. Njihova ljubav prema muzici i sposobnost da se opuste i uživaju sa prijateljima pokazala je njihovu autentičnost i skromnost, čime su osvojile još veće simpatije kod svoje publike.

Uz pozitivne reakcije fanova i javnosti, ovaj događaj pokazao je da čak i najpoznatije ličnosti uživaju u običnim trenucima sa prijateljima, praveći ih posebnim i vrednim pamćenja. Anastasija Ražnatović i Ema Radujko su definitivno pokazale da znaju kako da uživaju u životu i da cene svaki trenutak sa svojim najdražima.

Mnogi se pitaju kako će na ovo reagovati pevačica Jelena Karleuša, budući da se Ema složila sa komentarima da je ona njena naslednica na estradi. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading