NAŠA PEVAČICA IMA NOVOG MUŽA! Preživela TEŠKE tragedije, nada se da joj je POSLEDNJI! (GALERIJA)

Autor:

Zabava

08.07.2024

11:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Objavila privatne prepiske i fotografije sa njim, sve puca od ljubavi!

NAŠA PEVAČICA IMA NOVOG MUŽA! Preživela TEŠKE tragedije, nada se da joj je POSLEDNJI! (GALERIJA)

Foto: instagram.com

Nekada popularna pevačica Dunja Ilić, koja se sada zove Ajla Begović, pokazala je svog novog partnera na društvenoj mreži Instagram. Ajla je objavila intimnu fotografiju iz kreveta, na kojoj se vidi kako se njih dvoje ljube, a u okviru objave poručila je da je ovo njen poslednji partner.

- Što si j*bo, j*bo. Moj poslednji - napisala je ona.

Ajla je objavila i privatnu prepisku sa njim, gde mu govori koliko ga voli, a onda se obratila svojim fanovima.

- Ovaj, moram se sad izjasniti da mi je neko definitivno ukrao srce za života i da je najsrećnija žena na svetu - napisala je Ajla.

Kako prenosi "Kurir", Ajla se navodno udala za novog partnera.

Podsećanja radi, Ajla Begović stekla je veliku popularnost 2010. godine, a njen prvenac "Bidermajer" postao je veliki hit. Nastavila je da ređa uspehe sa pesmama poput "Se*s, smrt, pare, moć i slava", "Nisam laka, maco", "Durbin", "Živim na ivici" i "Šefica podzemlja", koje i danas rado sluša njena publika. Ovo svedoči o njenoj značajnoj muzičkoj karijeri i uticaju koji je imala na muzičku scenu.

Pevačica nije imala sreće u životu i ljubavi, a nedavno je otkrila da planira da se vrati na muzičku scenu. Inače, pevačica je nedavno javno progovorila o očevom samoubistvu, te otkrila da joj je neposredno pred jeziv čin poslao poruku koja ledi krv u žilama.

- Nije izvršio samoubistvo zbog mog lajva ili mene. Generalno je tih 10 dana bila ogromna tenzija zato što su meni obećavani italijanski papiri, meni je bilo vrlo bitno da ostanem u Italiji. Obećavano mi je, to se stalno pomeralo. Ne znam zašto je moj otac krivio sebe zato što ja ne mogu da dobijem to što želim. Bila sam jako besna tih dana jer sam shvatila da od toga nema ništa i nešto sam mu vikala na telefon, na kraju i spustila slušalicu. Meni je nakon toga stigla poruka, poruka koju sam ja objavila na Instagramu sa sve njegovim brojem, koji je imao ceo grad: "Ti si izvrsna, žao mi je što ne mogu da ti pružim više". Ne razumem zašto je sebe krivio, pružio mi je dovoljno i više nego dovoljno - ispričala je za medije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Nina

09.07.2024 00:59

A zasto je presla na Islam ova zena?