BRESKVICE, ŠTA SE DEŠAVA SA TOBOM? Peh za pehom mlade pevačice, ponovo je OCRNILI na društvenim mrežama! (VIDEO)

Autor:

Zabava

09.07.2024

13:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela još jednom na udaru hejt komentara korisnika Iksa!

BRESKVICE, ŠTA SE DEŠAVA SA TOBOM? Peh za pehom mlade pevačice, ponovo je OCRNILI na društvenim mrežama! (VIDEO)

Foto: Instagram.com

Breksvica

Mlada i popularna pevačica Anđela Ignjatović Breskvica nedavno je dospela u žižu interesovanja javnosti izjavom da nije zakazala koncert na Tašmajdanu za septembar ove godine, iako su karte zvanično puštene u prodaju, a gradovi širom Srbije su bili oblepljeni plakatima.

Republika

Foto: Instagram.com

Anđela Ignjatović Breskvica

- A ne, ne, ne to je bila dezinformacija. Ali biće, ja se nadam uskoro, kada budem smatrala da je vreme za koncert ja ću da organizujem nešto veliko - rekla je ona za Radio Svetski, iako je ranije najavljen njen koncert.

- Anđela Ignjatović, poznatija kao Breskvica, nastupiće 6. septembra na Stadionu Tašmajdan. Iako je tek na početku svoje karijere, ova talentovana mlada pevačica već ima nekoliko velikih hitova iza sebe koji su osvojili srca publike širom regiona. Među njenim najpoznatijim pesmama našle su se “Koraci u noći”, “Sava i Dunav” i pesma “Gnezdo orlovo” sa kojom je učestvovala na takmičenju Pesma za Evroviziju. CENOVNE KATEGORIJE ULAZNICA: Parter - 1.700 RSD Fan pit - 2.200 RSD Tribine - 2.000 RSD VIP tribine - 2.400 RSD Barski sto - 2.500 RSD (min 4 - max 6 osoba) -  pisalo je na sajtu za prodaju karata.

U međuvremenu su se oglasili predstavnici sajta za prodaju karata, te potvrdili da je koncert otkazan. Breksvicu su zbog ovoga urnisali na društvenim mrežama, a sada se ponovo našla na meti negativnih komentara.

 

 

Naime, Breskvica je izbacila najavu za novu pesmu, koju je snimila sa Zoranom Mićanović. Međutim, ono što je privuklo pažnju je to što se u spotu u jednom trenutku ona krije iza Zorane, a to je ostalo u kadru.

- Umirem što se na kraju vidi kako Breskvica čuči iza Zorane - napisao je jedan korisnik, a usledilo je pregršt komentara.

"E, pa kraj", "Vidi se i kad čučne", "Ne mogu", "Ugušiću se", "Plačem", "Da li je moguće?", samo su neki od komentara.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading