RIZIČNOM OPERACIJOM PROMENILA LIČNI OPIS! Indi JEDVA IZVUKLA ŽIVU GLAVU, izgleda neprepoznatljivo!

Autor:

Zabava

09.07.2024

14:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li biste je prepoznali?

RIZIČNOM OPERACIJOM PROMENILA LIČNI OPIS! Indi JEDVA IZVUKLA ŽIVU GLAVU, izgleda neprepoznatljivo!

Foto: instagram.com/indy_ara_indira

Indira Aradinović, koju danas znamo i kao Indi, započela je svoju muzičku karijeru pre dve decenije sa Bakijem B3 i malo ko bi je danas prepoznao zbog činjenice kako je izgledala na početku svoje karijere.

Republika

Foto: republika.rs

Indi

Pre nego što je postala poznata kroz "Zvezde Granda", Indi je zapravo već sarađivala sa svojim bratom Bakijem, sa kojim je objavila duet i pre nego što se prijavila na pomenutu audiciju. Tada je imala potpuno drugačiju frizuru i boju kose, a često su je poredili sa Majom Nikolić.

Foto: Printscreen/Youtube/Baki83

Indi

Tokom godina, Indi je menjala boju kose, uključujući i crvenu fazu, pre nego što se ponovo vratila svojoj prirodnoj boji - crnoj. Njen ulazak na estradu bio je uz pesmu "Bato bre", napisanu od strane Zorana Marjanovića, sa kojim je trenutno povezuju mediji. Ipak, nije sve bilo glatko - Indi je prolazila kroz teške periode, uključujući bitku sa viškom kilograma koja je kulminirala operacijom smanjenja želuca. Nakon komplikacija koje su je jedva ostavile živom, hrabro je otvoreno govorila o svojim iskustvima.

Republika

Foto: Republika.rs/O. Bogdanović

Indi

Osim zdravstvenih izazova, Indi je priznala da je podlegla trendu estetskih korekcija, korigujući ono što joj je smetalo. Posebno je istakla incident sa silikonskim implantatima koji su joj pukli, što je zahtevalo hitnu intervenciju. Na Instagramu je tada podelila sa svojim pratiocima iskustvo i osećanja povodom toga.

- Stavila sam za broj veće po doktorkinom mišljenju. Jako sam srećna što je nešto što je trunulo u mom organizmu otišlo zauvek. Puknuti silikoni - podelila je ona sa pratiocima na Instagramu.

Mnogo ozbiljnija situacija desila se kada je pre nekoliko godina, jer je zbog operacije želuca i komplikacija nakon zahvata, kao i mnogi drugi koji su se podvrgli ovom zahvatu, jedva izvukla živu glavu.

- Znaju svi da sam među prvima imala problem posle operacije. Trebalo je da se skrati želudac i da idem kući. Odužilo se, došlo je do povrede slezine, krvarenja, pa posle povrede pankreasa koji je curio i napravio sepsu. Zahvaljujući našim doktorima, uspela sam da pobedim tu borbu - izjavila je tada.

Foto: Printscreen/ Youtube/AmiG show

Indi

Privatni život

Nakon razvoda od biznismena iz Danske, Indi se nije oglašavala po pitanju svog ljubavnog života, sve dok nedavno nije uslikana sa Zoranom Marjanovićem, na jednom prestoničkom bazenu. Na slikama se vidi kako se Zoran i Indi ljube u obraz, a dok ona leži na ležaljci on joj drži ruku na butini, nakon čega su krenula nagađanja da su u vezi. Iako je prvobitno Indi izjavila da je to "prijateljski", u poslednjem intervjuu je otkrila i da su se poljubili.

Foto: ST/Nemanja Pančić, ATA Images

Indi, Zoran Marjanović

Želi da se ostvari u ulozi majke i supruge

Oni zajedno rade na njenom novom albumu, a Zoran joj je na početku karijere uradio pesmu "Bato, bre". Na pitanje novinara da li je "Zoran samo njen", rekla je:

- Moraćete to njega da pitate da li je samo moj. Ja koliko znam jeste - rekla je, a potom i potvrdila da je veoma srećna:

- Zalećem se da sve ovo ispadne kako treba i puni smo energije, ideja što Zoran, nekako čini mi se da se vratio u neku svoju energiju koja je tada bila padala za prvi albumi one pesme i eto - objasnila je za "Kurir", te se nadovezala:

- Pa videćemo kako će funkcionisati ovo, mi smo tek počeli da se zabavljamo, za sada se samo simpatišemo a da li ćemo da krenemo, to ćemo da vidimo. Do Nove godine bi on stvarno trebalo da ima kapacitet da me zavede i da me slomi - rekla je Indi za "Scandal". Još veruje u brak

- Nikad nisam prestala da verujem u brak. To što sam imala promašen prvi, ne znači da ne postoji brak", rekla je ona, pa otkrila da li bi se udala za Zorana: "Biće sve po mom", kratko je odgovorila Indi, pa se napitanje o trudnoći nije mnogo bunila. "Bože, pa hvala Bogu, onda ćemo napraviti još jednu pesmu, onako živopisnu o trudnoći - potvrdila je pevačica, prenosi "Espreso".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading