JANA TODOROVIĆ IDE NA OPERACIJU! Folkerka ovako hoće da se oslobodi viška kilograma! Mora da otputuje van Srbije!

Autor:

Zabava

10.07.2024

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica je po svemu sudeći našla idealno rešenje...

JANA TODOROVIĆ IDE NA OPERACIJU! Folkerka ovako hoće da se oslobodi viška kilograma! Mora da otputuje van Srbije!

Foto: ST/Dragan Kadić

Jana Todorović

Pevačica Jana Todorović više puta je isticala da je gurman i da voli da se dobro počasti kada je hrana u pitanju, a kako smo sada saznali, rešila je da se vrati na mladalačku kilažu! Naime, pevačica planira da ugradi balon u želudac, a proceduru namerava da uradi u Turskoj na jednoj eminentnoj privatnoj klinici.

- Jani suprug nikako ne daje da ode pod nož i smanji grudi, pa je ona sada upela da smisli drugo rešenje. Planira ugradnju balona u želudac, to se radi sve hirurški, a gubitkom kilaže veruje da će da joj se smanji drastično i obim grudi. Jana se ranije žalila na bolove u kičmi, ali zbog supruga bilo kakve korekcije nisu dolazile u obzire - priča izvor i dodaje:

Foto: ST/Dragan Kadić

Jana Todorović

 

- Ovo je za Janu sada idealno rešenje jer je da sredi kilažu, a moći će i dalje da naručuje po restoranima sve što voli. Jedina razlika je što će pre da oseti sitost i neće moći količinski da pojede hrane kao ranije.

Foto: Printskrin Instagram

Jana Todorović

 

Podsećamo, i Janin kolega Darko Lazić podvrgao se operaciji želuca. On je isto dobar efekat čim se oporavio, ali mu je zbog velikog broja kilograma koji je imao pre intervencije ostao višak kože, koji je skidao takođe hirurški. U međuvremenu, Laziću se opet pojavio višak kože, pa je išao na još jednu intervenciju, a dobio je i na kilaži, što je mnoge zabrinulo s obzirom na to da to ne bi trebalo da se desi posle ovakve vrste operacije. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading