Deni Boneštaj u Minskom polju otkriva: Sandra Afrika mi je sabotirala nastupe!

Autor: SANJA ARSIĆ

Zabava

10.07.2024

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novu epizodu "Minsko polje sa Sanjom" pogledajte na jutjub kanalu Republika TV!

Deni Boneštaj u Minskom polju otkriva: Sandra Afrika mi je sabotirala nastupe!

Foto: Republika

Voditeljka Sanja Arsić ugostila je pevača Denija Boneštaja emisiji Minsko polje, a koji je progovorio o tome ko ga sabotira i zbog čega. Inače, malo ko zna da je Deni snimio duetsku pesmu sa Sandrom Afrikom sa kojom više nije dobar.

- Svi oni koji mi ukradu po nešto iz pesme rade za mene, realno. To je reklama. Ka ništa nemam ni protiv kavera i nervira me kad čujem to kako se pevači bune, za šta se bune... budalaština. Ja sam zahvalan Barbari Bobak što je uradila dva kavera sa mojim pesmama -  kaže Deni i dodaje:

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Deni Boneštaj

 

- Sandra Afrika i ja imamo duet koji su radili Zoran Marjanović i pokojna Jelena. To je sam početak njen, ona je pevala sa mnom, išla sa mnom na nastupe. Desila se situacija da je odlučila da ne peva sa mnom sezonu u Crnoj Gori, a zatim pozvala mog klavijaturistu i ponudila mu više para gde ja ostajem bez muzičara. Sreli smo se nekoliko puta, ali nikad joj nisam rekao za to. Bilo, prošlo. Ja u oči svakog mogu da pogledam

Foto: youtube.com/AmiG Show

Sandra Afrika

 

Novu epizodu "Minsko polje sa Sanjom" pogledajte u videu na početku teksta!

BONUS VIDEO: 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading