MALO JE FALILO DA OSTANE INVALID! Bregina ćerka doživela nesvakidašnju traumu! Evo šta će pamtiti do kraja života!

Autor:

Zabava

11.07.2024

10:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Puno toga imam još da naučim, a na strug za sada gledam izdaleka.

MALO JE FALILO DA OSTANE INVALID! Bregina ćerka doživela nesvakidašnju traumu! Evo šta će pamtiti do kraja života!

Foto: ATA Images

Goran Bregović

Najstarija naslednica muzičara Gorana Bregovića Ema Bregović, rođena je u Parizu 1994. godine, a malo ko zna da joj se jednom prilikom desila takva situacija, da je mogla da ostane bez ruke. Naime, njoj je strug povukao rukav, te je tom prilikom jedva izbegla nesreću.

Iako je okrenuta savremenoj umetnosti, želja joj je da sačuva od zaborava i neke stare veštine. Stičući nova znanja i iskustva Ema je posećivala radionice mašinbravara i odlično se snalazi sa alatom potrebnim za tu struku.

Foto: ST/N. PANČIĆ

Goran Bregović

 

- Dok sam studirala na Školi lepih umetnosti doživela sam vrlo dramatičnu nezgodu kada mi je strug povukao rukav. Malo je falilo da izgubim ruku. Danas ne radim sama, okružena sam stručnim ljudima. Puno toga imam još da naučim, a na strug za sada gledam izdaleka. Treba čovek uvek da bude oprezan i ne bi trebalo da sebe dovodimo u situacije koje mogu da budu potencijalno opasne. Nisam bila obazriva, a ovo je bila jedna velika škola  - priznala je svojevremeno Ema Bregović, pa je potom dodala: 

Foto: ATA Images

Goran Bregović

 

- Za mene je život na dve adrese neophodna stimulacija. Kada ostanem predugo na jednom mestu, mozak mi se usporava i teže nalazim inspiraciju. Osećam veliku slobodu u tome što nigde ne puštam koren, kao slobodni atom – rekla je Ema u jednom intervjuu za Hello!

Naslednica jedne od najvećih zvezda sa ovih prostora završila je muzičku i baletsku školu, svira klavir, ali nije ni pomišljala da krene tim putem.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading