MINA KOSTIĆ OSTALA ZATEČENA KAD JE ČULA VESTI! Evo šta je rekla o ćerki pokojnog Džeja! Sva se tresla od sreće!

Autor:

Zabava

11.07.2024

12:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačia se poprilično iznenadila!

MINA KOSTIĆ OSTALA ZATEČENA KAD JE ČULA VESTI! Evo šta je rekla o ćerki pokojnog Džeja! Sva se tresla od sreće!

Foto: e-stock, youtube.com/printscreen, Printskrin/RTV PINK

Marija Ramadanovski, ćerka pokojnog pevača Džeja Ramadanovskog, nedavno je donela na svet devojčicu kojoj je dala ime Mia. Ova vest obradovala je mnoge, među kojima su i prijatelji pokojnog pevača, a posebno bliska prijateljica njegovoj porodici, pevačica Mina Kostić.

Mina Kostić je bila oduševljena kada je čula da se Marija porodila.

- Baš mi je drago, divno. Rekla mi je da treba, ali nisam znala da će danas. Koji je danas datum? Trebalo je 12. E baš mi je drago. Nek su živi i zdravi. Baš sam se obradovala. Znam da je trebalo da se porodi i jako sam srećna - izjavila je Mina, izražavajući svoje oduševljenje ovom radosnom vesti.

Foto: youtube.com/AmiG Show

Mina Kostić

 

Interesantno je da je Marija odlučila da ime svoje ćerke bude Mia, što je takođe i skraćenica od imena Mina. Ova činjenica ukazuje na blisku vezu između porodice Ramadanovski i Mina Kostić, koja je bila veoma bliska sa pokojnim Džejom Ramadanovskim.

Mina je otkrila da je Marija planirala da se porodi 12. jula, kao i da ju je obavestila o tome.

Foto: Telegraf/NebojšaMandić, youtube.com/AmiG Show

Marija i Džej Ramadanovski

 

- Skoro mi je pisala da je trebalo 12. jula da ide na carski rez i da će me zvati. Od jutros nisam ni gledala telefon, sad ste me probudili. Ništa lepše nije moglo da se desi. Šta da kažem. Najlepše je kad se dete rodi. Šta ima lepše od toga? Ništa! Stvarno sam baš srećna - rekla je Mina Kostić za Telegraf.rs.

Ova vest sigurno će obradovati mnoge ljude, a posebno ljubitelje muzike i prijatelje porodice Ramadanovski. Mia će sigurno biti okružena ljubavlju i pažnjom, a njeno rođenje predstavlja novo svetlo u porodici.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading