DUŠKO TOŠIĆ ĆERKE ODVEO VAN SRBIJE! Sportista se brzo oglasio! Evo šta radi sa naslednicama! (FOTO)

Autor:

Zabava

11.07.2024

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Inače, Jelena i Duško često svojim mezimicama ispunjavaju želje. Iako su veoma skromne, često putuju, pogotovo sa majkom, koja je veoma ponosna na obe.

DUŠKO TOŠIĆ ĆERKE ODVEO VAN SRBIJE! Sportista se brzo oglasio! Evo šta radi sa naslednicama! (FOTO)

Foto: ST/Nemanja Pančić, Dragan KAdić, Republika, Instagram/Nika Tošić,

Sportista i još uvek zakoniti suprug pevačice Jelena Karleuše Duško Tošić, objavio je na Instagramu kako uživa sa ćerkama Nikom i Atinom, pa ih je odveo iz Srbije.

Naime, Tošić je ćerkama ispunio veliku želju, te ih odveo na koncert svetsk zvezde, Tejlor Svift, koja je jedan od njihovih omiljenih pevačica.

Atina je uslikala selfi, koji je završio i na Tošićevom storiju.

Karleušine naslednice, Atina i Nika, pozirale su sa drugaricama, ali i ocem i pohvalile se.

Foto: Instagram printscreen

Objava Duška Tošića na Instagramu

 

Inače, Jelena i Duško često svojim mezimicama ispunjavaju želje. Iako su veoma skromne, često putuju, pogotovu sa majkom, koja je voma ponosna na njih dve.

Ćerke poznatog para postale su u međuvremenu prave mlade dame, privlačne i šarmantne, baš poput svojih roditelja.

Foto: Instagram.com

Duško Tošić sa ćerkom

 

Mlađa, Nika, koja je nedavno proslavila 14. rođendan, privukla je pažnju javnosti svojom elegantnom i očaravajućom maturskom haljinom koja je istakla njenu lepotu.

Sa druge strane, starija sestra Atina (15) je poznata po svojoj povučenosti, a retko se pojavljuje u javnosti. Poslednji put je viđena na promociji maminog albuma.

Foto: Republika

Duško Tošić

Dok je Nika aktivna na društvenim mrežama i stekla popularnost na TikToku, Atina je poznata po svojoj skromnosti i povučenosti. Njihove različite ličnosti, svaka na svoj način, privlače pažnju javnosti, ali ih istovremeno čine intrigantnim i misterioznim.

Pop zvezda Jelena Karleuša je nedavno otkrila javnosti detalje iz privatnog života starije ćerke Atine. Govoreći o trendu estetske hirurgije među tinejdžerima Atininog uzrasta, kada je istakla da je primena ovih procedura postala masovna među ćerkinim vršnjacima.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading