EMA RADUJKO SMUVALA NAŠEG GOLMANA?! Isplivao snimak sa JAHTE, ovaj detalj ih je ODAO da su zajedno! ŠOK! (VIDEO)

Autor:

Zabava

11.07.2024

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Društvene mreže gore zbog snimka koji se širi brzinom svetlosti!

EMA RADUJKO SMUVALA NAŠEG GOLMANA?! Isplivao snimak sa JAHTE, ovaj detalj ih je ODAO da su zajedno! ŠOK! (VIDEO)

Foto: TV Pink/printscreen, Profimedia, Starsport

Mlada pevačica na usponu muzičke karijere, Ema Radujko, već izvestan period je jedna od glavnih tema domaćih medija. Osim što redovno objavljuje provokativne fotogorafije i video-klipove na društvenim mrežama, pop zvezda neretko se nađe u centru pažnje javnosti i zbog svog privatnog života. Naime, Ema nikada nije krila da su joj fudbaleri "slaba tačka", a nedavno se prenela vest da je u intimnom odnosu sa bivšim reprezentativcem Srbije, Nemanjom Radonjićem, te da zajedno borave na Ibici, međutim, ispostavilo se da je atraktivna plavuša "bacila oko" na našeg golmana.

Anastasija Ražnatović, koja takođe boravi sa svojim suprugom Nemanjom Gudeljem na Ibici, nedavno je podelila snimak na društvenoj mreži Instagram sa jedne žurke, a kako se može videti, društvo joj je, između ostalog, pravila i mlada Ema. Ipak, svima je pažnju privukla muška figura iza njih. Kako se ispostavilo, u pitanju je golman reprezentacije Srbije u fudbalu, Vanja Milinković Savić.

Društvene mreže su se nakon ovog snimka usijale, a glasine da je Ema u šemi sa Vanjom dodatno je podgrejala njena nedavna izjava za domaće medija, kada je od svih naših fudbalera izdvojila upravo srpskog golmana za najboljeg frajera.

- Nemam omiljenog, ali mogu da izdvojim Vanju - rekla je Ema Radujko za Telegaf, nakon čega je s njim uhvaćena u popularnom španskom leteovalištu.

Podsećanja radi, Ema Radujko bila je u vezi sa fudbalerom Urošem Račićem, međutim, par je odlučio da stavi tačku na svoj emotivan odnos.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading