SKINULA SE MILENA RADULOVIĆ, PA POKAZALA ČIME RASPOLAŽE: Bujne grudi mame uzdahe, a OVAJ detalj su svi primetili!

Autor:

Zabava

14.07.2024

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica Milena Radulović rešila je da svoje pratioce počasti vrelim kadrovima.

SKINULA SE MILENA RADULOVIĆ, PA POKAZALA ČIME RASPOLAŽE: Bujne grudi mame uzdahe, a OVAJ detalj su svi primetili!

Foto: instagram.com/mileena_radulovic

Milena Radulović

Glumica Milena Radulović je nedavno privukla pažnju javnosti svojom fotografijom u kupaćem kostimu koju je podelila na svom Instagram nalogu. U jednodjelnom crnom kupaćem kostimu, Milena je pokazala svoje izvajano telo, ističući svaki mišić koji je rezultat redovnog vežbanja i praktikovanja joge. Ova atraktivna brineta je odlučila da se rashladi pre kupanja, a fotografija je brzo postala viralna, ostavljajući mnoge bez daha.

Letnje radosti i tajnovito letovanje

Iako vredno radi tokom cele godine, Milena je odlučila da letnje mesece provede na moru, ali nije otkrila tačnu lokaciju niti društvo sa kojim deli ovo letovanje. Ova tajnovitost samo je dodatno uvećala interesovanje javnosti za njenim privatnim životom.

Foto: Instagram.com

Milena Radulović pokazala izvajano telo

 


Zdrav životni stil i posvećenost vežbanju

Poznato je da glumica redovno vežba i praktikuje jogu, a njeni obožavaoci uvek pozdravljaju njen trud ističući da puca od zdravlja. Milena često deli fotografije i video snimke sa vežbanja na društvenim mrežama, inspirišući druge da vode zdrav životni stil.

Osvežavajući odmor i dalje u fokusu medija

Iako je sada na odmoru, Milena Radulović i dalje je u centru pažnje medija, a njeni fanovi sa nestrpljenjem očekuju nove informacije o njenim projektima i aktivnostima. Ostaje nam da pratimo dalji razvoj događaja i uživamo u letnjim radostima ove talentovane glumice.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading