SVASTIKA DARKA LAZIĆA ULETELA NA NJEGOV NASTUP: Kaćina sestra došla u proveru, sve završilo na internetu!

Autor:

Zabava

15.07.2024

10:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Darko Lazić šokirao javnost - otkrio tajnu posete svoje svastike!

SVASTIKA DARKA LAZIĆA ULETELA NA NJEGOV NASTUP: Kaćina sestra došla u proveru, sve završilo na internetu!

Foto: ATA Images,Republika.rs,ST/Dragan Kadić

Darko i Katarina lazić

Pevač Darko Lazić, poznat po svom burnom ljubavnom životu, sada uživa u skladnom braku sa suprugom Katarinom. Njih dvoje očekuju devojčicu krajem oktobra, a ovo će biti prvo dete za Katarinu. Darko već ima dvoje dece sa prethodnim partnerkama, Lorenu i Alekseja.

Kada je reč o trudnoći, Katarina vodi računa o ishrani i stilu života, te se posvetila potrebnoj pažnji kako bi osigurala zdrav razvoj bebe. Sa druge strane, Darko je nastavio sa redovnim nastupima, a njegova supruga ih ne može pratiti uživo. Međutim, u jednom zanimljivom obrtu, na jednom nastupu se pojavila Darkova svastika.

Sestra Darkove supruge je kontaktirala Darka putem video-poziva, a svastika je, sa osmehom na licu, dobacila šalu na račun Darka, nazvavši ga "papučom", aludirajući na njegovu predanost trudnoj sestri. Ova neočekivana poseta izazvala je smeh i radost, a Darko je podelio ovaj trenutak sa svojim pratiocima na društvenim mrežama.

- Došla svaja da proveri da li je zet dobar. Sva je na mene! - napisao je on u opisu storija.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Darko Lazić

Ova šaljiva opaska oslikava prisnu porodičnu atmosferu i odnos koji pevač neguje sa suprugom i njenom porodicom.

Darko Lazić je pokazao da je, pored uspešne karijere na estradi, posvećen i pažljiv suprug, te da uživa u podršci i ljubavi svoje porodice. Ovaj trenutak je još jednom potvrdio da je Darko Lazić u privatnom životu pronašao stabilnost i sreću, te da se raduje novom članu porodice koji će uskoro doći na svet.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading