ČITAVU KARIJERU ZASNOVALA NA PREVARI! Javno priznanje Tee Tairović: "NISAM BIRALA SREDSTVA DA STIGEM DO CILJA"

Autor:

Zabava

15.07.2024

20:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok saznanje!

ČITAVU KARIJERU ZASNOVALA NA PREVARI! Javno priznanje Tee Tairović: "NISAM BIRALA SREDSTVA DA STIGEM DO CILJA"

Foto: printscreen/youtube.com/Amidži Šou

Pevačica Tea Tairović je postigla veliku popularnost zahvaljujući nizu hitova koji su je lansirali u sam vrh estradne scene. Njeni uspesi su se samo nizali, što je dovelo do toga da danas postane jedna od najistaknutijih figura u domaćoj muzičkoj industriji.

Foto: Republika

Tea Tairović

U jednom intervjuu za medije, Tea je otvoreno govorila o teškim momentima na početku svoje karijere. Priznala je da su ti trenuci ostavili dubok trag u njenom životu i da će ih pamtiti zauvek.

Kako je sama priznala, pre nego što se pojavila u muzičkom takmičenju „Zvezde Granda“, ona je nastupala sa jednim bendom, a ispričala je kako je uspela da prevari članove tog benda samo da bi nastupala sa njima.

- Ja sam počela da pevam sa jednim bendom iz Novog Sada i lažno sam im se predstavila. Rekla sam da sam punoletna, da imam pevačkog iskustva, a bila sam maloletna i nisam imala iskustva. Nisam birala sredstva da stignem do svog cilja - rekla je ona tada i dodala:

Foto: instagram.com/printscreen

Tea Tairović

- Imala sam samo želju da stanem na bilo kakvu binu, samo da me neko vidi i da me čuje. Bilo je to traumatično zaista. Nisam imala nikakav repertorar, nisam znala kako da komuniciram sa ljudima, ništa, a želela sam samo nastupam negde. Ja sam iz patika stala na štikle, nisam znala da hodam u njima - iskrena je bila pevačica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading