ZORAN MARJANOVIĆ ĆE BITI BESAN KAO RIS ZBOG EDITINE REAKCIJE NA NJEGOVU VEZU SA INDI: Pevačica komentarom izazvala totalnu pometnju!

Autor:

Zabava

16.07.2024

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi bruje o njenom odgovoru.

ZORAN MARJANOVIĆ ĆE BITI BESAN KAO RIS ZBOG EDITINE REAKCIJE NA NJEGOVU VEZU SA INDI: Pevačica komentarom izazvala totalnu pometnju!

Foto: ST/Nemanja Pančić, ST/Dragan Kadić, ST/Vladimir Lukić

Pevačica Edita Aradinović nedavno je otkrila da se suočava sa ozbiljnim problemom - postala je alergična na sunce. Iako je boravak na primorju nešto što voli, ove godine nije uspela da se opusti i sunča zbog svoje alergije.

U poslednje vreme često se spekuliše o Editinom privatnom životu, posebno u vezi sa njenim bivšim dečkom koji živi u Dubaiju. Na ove spekulacije, Edita je odgovorila:

"Da, vidim da se svašta nešto piše, ali ja sam provalila da kad god se pišu neistine, ljudi više veruju, kao da žele da čuju namerno nešto što nije tačno. I mnogo lakše poveruješ u nešto što je, valjda nosi tako naslov neku težinu, nego u nešto što, kada ja kažem istina je, nije. Onda kao, ma dobro, laže. Pa da, pa jeste, to tako funkcioniše. Tako da ja se više ni ne obazirem ni na naslove."

Na pitanje o vezi njene sestre Indi Aradinović sa Zoranom Marjanovićem, Edita je kratko poručila:

Republika

Foto: Instagram printscreen

Indi i Zoran Marjanović

 

- Pa, najiskrenije, ja bih izbegla odgovor na ovo pitanje, da, i ovu temu - poručila je kratko za Telegraf.

Jasno je da Edita nije najraspoloženija da komentariše ovu temu, pa se stiče utisak da nije presrećna zbog njihove veze i sestrinog ljubavnog izbora.

Podsećamo, Zoranove komšije, kako navodi Star, nisu iznenađene, jer kažu da se sa Jelenom uvek svađao zbog Indi. 

- Zoran voli takve žene, crne, rasne, njemu se Indi oduvek sviđala i Jelena je to znala. Jelena je bila ljubomorna, a Zoran nije krio oduševljenje prema Indi. Ne znam, ako se vole, meni to ne smeta. Malo je glupa priča, koliko ja znam, ona je bila dobra i sa Jelenom, kada se tragedija desila, ona je došla da izjavi saučešće. Ne viđam ih ovde, jer se Zoran odselio, tako da ih zajedno nisam video, ali sam čuo da su non-stop zajedno. Ne znam ni kako je mala Jana prihvatila njegovu vezu sa Indi. Najžalije mi je tog deteta, to dete će uvek imati traumu, raste bez majke, pa je otac bio u zatvoru... to nije lako - govori za Star komšija iz Borče.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading