STRAVIČAN SNIMAK NAPADA NA SNEŽANU ĐURIŠIĆ! Pevačici PRETILI na nastupu, dramatičan incident zabeležen na kamerama! (VIDEO)

Autor:

Zabava

18.07.2024

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snežana Đurišić se još uvek nije oglasila o ovom incidentu!

STRAVIČAN SNIMAK NAPADA NA SNEŽANU ĐURIŠIĆ! Pevačici PRETILI na nastupu, dramatičan incident zabeležen na kamerama! (VIDEO)

Foto: Republika

Jedna od najpoznatijih pevačica narodne muzike, Snežana Đurišić, nedavno je postala glavna tema na društvenim mrežama nakon incidenta koji se dogodio na jednom privatnom veselju. Snimak sa slavlja na kome je Snežana pevala postao je viralan, a mnogi su izrazili šok i nezadovoljstvo zbog onoga što se dogodilo.

Snežana Đurišić je bila angažovana da peva na privatnom slavlju kada je došlo do neprijatnog incidenta. Dok je pevala, jedan od gostiju je zaustavio njeno pevanje, što je pevačici očigledno izazvalo nelagodu. Pokušala je da nastavi sa pevanjem, ali je čovek, prema rečima očevidaca, uputio ružne reči pevačici, što je dodatno uzburkalo atmosferu.

Foto: TV Pink/printscreen

Snežana Đurišić

 

- Ne možeš da me prekidaš u pola pesme - poručila je Snežana.

- Počinješ ispočetka - zapretio je gost. 

- Nema ispočetka, nastavljamo! - poručila je pevačica. 

- Gde je harmonika? Tražili su ljudi, pevajte! Počinjete iz početka! - vikao je prisutni gost. 

- Sve može, ali ne da me prekidaš! - odbrusila je Snežana. 

Nakon što je snimak incidenta postao viralan na društvenim mrežama, javnost je burno reagovala. Mnogi su osudili ponašanje gosta prema Snežani Đurišić, ističući da je to nedopustivo i nepoštovanje prema umetniku. Pevačica je dobila podršku fanova i kolega iz muzičke industrije, a mnogi su istakli da je važno da se poštuje umetnički rad i trud koji pevači ulože u svoj nastup.

Ceo snimak pogledajte u nastavku:

 

 


Snežana Đurišić se još uvek nije oglasila povodom ovog incidenta, ali se nadamo da će reći nešto u vezi sa ovim događajem. Ona je poznata po svojoj karijeri dugoj decenijama i po tome što je uvek bila posvećena svom poslu i publici. Ovaj incident sigurno nije ostao neprimećen, ali ostaje da vidimo kako će pevačica reagovati.

Incident na privatnom veselju na kome je pevala Snežana Đurišić izazvao je veliku pažnju javnosti. Ponašanje gosta prema poznatoj pevačici izazvalo je osudu i podstaklo raspravu o poštovanju umetnika. Ostaje da vidimo kako će se situacija dalje razvijati i da li će pevačica reagovati na ovaj neprijatan događaj.

 

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading